[]

bir japon sevdim.. biraz uzun olabilir

bayan kişisiyim, güzel olduğum soylenemez, kilomda çok. nese dolaylı yollardan ingilizce geliştirme bahanesi ile 1-2 aydır konuşuyoruz, daha voice ve cam olayına girmedik..
şimdi baya baya flirt durumuna doğru ilerliyoruz, beyfendinin kendisi bir japona göre gayet yakışıklı hatta bi ajansa falan kayıtlı.. en son ilişkisi kotu bitmiş falan başlamak istemiyorum diyor.. ama mailleri hiç öyle değil.. bildiğin flort ediyor.. kelimeleri gayet flörtöz, benimsedi hattı mine sweet cute gırla gidiyor cumleleri içinde.
şimdi capon kişileri bilioruz kimseyi kırmak istemez her zaman beyaz yalan söylerlermiş.. peki bu kdar söylerlermiki? sonuçta tanışma gibi bişey olmicak dünyanın diğer uçları niye böyle davranıp ümütlendiriyorki bu beni? kültürü yüzünden mi acaba kendisinin davranışımı çözemiyorum.. sizce nedir bu japonların davranış olayları?

gunde 5 uzun mail birde hep seni düşünüyorum diyor.. resimleride faKE çıkarsa artık küçük küçük sumolar doğururum

 
yazıyla aşk olmaz. o kadar ümitlenmeyin. önce bir görün dokunun tanıyın. japonları genelde iyi diye düşünürüz, o da bir stereotip işte. her milletin kötüsü de var.


  • ermanen  (26.02.12 00:20:11 ~ 00:21:17) 
valla bence kendisi kibar olmakla birlikte hafif yavşak bi tip. "ben buna kafayı taktım" diyosan devam ettir, niyetini belli et, ona göre "başkanım beni al" falan de işte.


  • der meister  (26.02.12 00:25:41) 
uzaktan uzağa hoşuna gidiyordur böyle olması belki, ayrıca ingilizce geliştirme falan bahanesine kesiyor olabilir. japonların dizilerinde de adamlar böyle mesajlaşmayı falan çok sever bir şekilde gösteriyorlar, normal hayatta karşılaşınca gıkları çıkmıyor aynen dizilerinde de böyle.


  • madworld  (26.02.12 00:26:36 ~ 00:27:19) 
ingilizce flört etme üzerine pratik yapıyor olabilir pekala. sen de pek ciddiye alma derim.


  • minguinho  (26.02.12 00:29:41) 
güzel değilmişsin, kilon da çokmuş. uzaktan ilişki yapabilecek bir beyin yapın var. mümkün olduğunca "uzak" doğudakilerle ilgilen bence. doğru yoldasın.


  • bgraydin  (26.02.12 00:37:10) 
Bu sanal işlerine fazla güvenmeyin. Adam Yakuza çıkar neme lazım sizi Türk polisi bile kurtaramaz. Şaka bir yana bilgisayar sektöründe çalıştığım için işlerim hep internet üzerinden gerçekleşiyor ve bir çok terslikle karşılaştım bugüne kadar. Güzel sözler söylüyor demişsiniz. Şimdi buradan duyuru ahalinin her üyesine şahane cümleler kursam herkesin yüzünde güzel bir ifade oluşur. Ama benim içimde ne fırtınalar kopuyor, ne şeytanlıklar düşünüyorum kimse bilmiyor? Böyle düşünün olayı...

Çoğu arkadaş tiye almış yazdıklarınızı fakat durumunuz gerçekten ciddi. Çok canınız yanar ileride yanlış bir durumla karşılaşırsanız. Sanal bu yani başka bir şeye benzemez anlatabiliyor muyum?
  • synche  (26.02.12 00:39:25) 
  • ykyt  (26.02.12 00:56:31) 
bacım japondan falan hayır gelmez, bilgisayarının başından kalk zayıfla kesin sen şişman ama yüzü güzel kategorisine tabiisindir de şimdi, taam işte bir türk cengaveri bul, sana güzel şeyler söylesin emin ol daha hoşuna gider. adele bile zayıfladı başarabilirsin.

japon deyince aklıma artık sam insanity geliyor ya adam her yerde resmen o olmasın sakın :D

ek: hem benim bildiğim caponlar çok gelenek görenek ve ananelerine bağlı insanlar, anasıgil seni istemeyebilir caponyada kaynana gelin kavgası çıkartma gel boşver.
  • ekaterina  (26.02.12 01:05:11 ~ 01:06:56) 
yok yok olmaz o iş. arada bilmem kaç bin km, ses yok yüz yok, gelip geçici fani işler bunlar.

o diil de olursa benim de var o topraklarda bi hatun. beraber iltica edelim japonyaya yabancılık çekmeyiz
  • i was there  (26.02.12 01:17:15) 
Bulabula capon mu buldun bacim. Capon erkeginden yar olmaz, olsa da yalan olur. Bence hic ilerletmeden bitirin. Bircok arkadasim var japon erkekleriyle evli hicbiri mutlu degil, gorucu usuluyle de evlenmediler yani:((( hele ki bir arkadasim var amerikali, kizcagiz cok mutsuz soyle ki; aile yasantilar, bakis acilari cok farkli. Kizcagiz birakip(bosanip) gidemiyor da; cunku japon kanunlarina gore bosanma esnasinda cocuklan japon olan tarafta kaliyor ve karsi taraf sinir disi ediliyor. Bence korkunc bir yasa.cok fazla gelenek ve goreneklerine baglilar, saygilari da bir yere kadar, riyakar olduklari da soylenebilir cogu zaman.

Capon bayanlar da yabanci erkeklerden cok hoslanirlar.nedenini japon bayan arkadasa sorunca bana " japon erkekleri weak" demisti. Olayin bir de bu yuzu var yani:(((
  • mahilda  (26.02.12 04:10:35) 
japon erkekleri gerçetken weak. bazı haritalardan bunu anlayabilirsiniz.


  • nothanxhoney  (26.02.12 06:14:30) 
sunnetsizdir o bosveer


  • iplikci  (26.02.12 10:42:52) 
bacım sen sanal alemde bile kısmetsiz misin, italyan'ı değil Japon'u bulmuşsun. erkek bu, ırkı fark etmeksizin güven olmaz ;)


  • sugar plum fairy  (05.03.12 21:10:16) 
bence de boşver weak'tir o kesin.


  • der meister  (05.03.12 21:14:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.