[]

tv yayınını bilgisayara kaydetmek

şimdi elimizde bir adet samsung smart led tv ve bir adet de laptop var. hdmi kablosu ile samsung led tv yi monitör olarak kullanabiliyorum, o an laptopta ne varsa tv den de izleyebiliyorum, buraya kadar güzel.

peki tersini yapmam mümkün mü? tv yayınını açsam, yine hdmi kabloyla bağlasam sonra laptopta bir programı çalıştırıp o yayını bilgisayarda kaydedebilmem mümkün müdür?


 
eğer tvde yayınlanan bir programı kayıt etmek istiyorsan bir tv kartının olması şart. tv kartsız dediğini yapabilecek bir program yok sanırım. en azından benim bildiğim yok :)


  • arşivci  (22.02.12 21:02:33) 
bilmiyorum yapılabilir mi ama muhtemelen tv.nin görüntüsü bilgisayara aktarabilrsiniz. eğer aktarabilirseniz ekran görüntüsü alma programları ile kaydedilebilir.


  • dahinnotha  (22.02.12 21:56:12) 
smart tv ise usb'ye kayıt yapar ama bilgisayarda izlemene izin vermez. bir de kendi üzerindeki tuner ile yayın alıyorsan sadece onları kaydedebiliyordu.


  • sutlu nescafe  (22.02.12 22:08:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.