[]

Türkiye'de yaşanacak huzurlu bir yer

Arkadaşlar merhaba.

Aslında otursam uzun uzun anlatır, öyle fikirlerinizi almak isterim ama vaktinizi almadan, özet geçmeye çalışacağım.

Ülke sınırları içerisinde, denize yakın olacak, arazi fiyatları nispeten ucuz, teknik bazı imkanların sorunsuz olduğu, huzurlu bir yer arıyorum. Madde madde biraz daha detay verecek olursam:

1 - Denize mesafe 50-100 km arası olabilir.
2 - Arazi 1-2 dönüm olsa yeter.
3 - Teknik imkanlar elektrik, su, internet...

mahone'nun sorusuna ek olarak, huzurdan kastım, çok fazla insanın olmadığı, doğasıyla, havasıyla sizi mutlu hissettirecek, kafa dinlenilecek yer, köy, ilçe vs.

 
mersin diyeceğim ama huzurdan kastınız nedir?


  • mahone  (21.02.12 18:03:15) 
antalya - çıralı
veya
antalya- olimpos

maddelerinize uyuyor.
  • ben butun cbnce dizilerini izliyorum  (21.02.12 18:16:56) 
muğla- gökova- akyaka- milas ören- bodrum çevresi..


  • nedensizce  (21.02.12 18:30:16 ~ 18:32:21) 
foça


  • jimicik  (21.02.12 18:38:48) 
nedensizceye katılıyorum oraları gerçekten çok güzel


  • basond  (21.02.12 18:40:47) 
kanka aklımda hep datça'ya taşınmak var.

hani her şeyi bırakıp gitme isteği olur ya. şu metropollerdeki trafikte her süre kaybettiğimde, her sabah akılalmaz gürültülerle uyandığımda hep içimden bu geçer "datçada yaşayacam. az paraya da olsa orada yaşayacam en azından erken yaşlanmam."
  • tchuck  (21.02.12 18:50:13) 
akyaka
ayvalık
assos
  • anonimyususer  (21.02.12 22:05:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.