[]

burnum eğri estetik olur mu

şimdi burnum eğri nefes almakta zorlanıyorum düzeltmek için ameliyat olsam estetikte yaparlar mı ucunu biraz kaldırırlar mı?




 
ikisini tek operasyonda yaptırabilirsin, evet.


  • siradisi00  (20.02.12 21:35:42) 
sigortada da geçerli mi?


  • hurma  (20.02.12 21:37:52) 
estetik geçerli değil


  • dieselsingle2  (20.02.12 21:40:20) 
şimdi kemiği düzeltseler daha da kötü görüntü oluşmasın? bunun için bir şeyler yapmıyolar mı?


  • hurma  (20.02.12 21:45:15) 
1 ay önce geçirdim. ama estetik yaptırmadım. sadece içten. nefes problemim kalmadı şuan da. önceki kadar dıştan görünüşte eğrilik te kalmadı. doktor demişti zaten ameliyattan önce bi miktar dıştan da belli olur diye. hiç bi problemim yok şu an. 5 günde kendime geldim.
estetik olursan iyileşme süreci çok daha uzun sürer.

  • herseynasilbasladiysaoylebiter  (20.02.12 21:48:00) 
sonrasında yaşayacağın acıya değer mi, onu bilemem.


  • elsanin mecnunu  (20.02.12 21:58:13) 
acı falan yok. başarılı ve ilgili, işinde ehil bir doktor seçerseniz, acısız sorunsuz atlatırsınız.


  • girl in a coma  (20.02.12 22:09:27) 
normal deviasyon ameliyatında dış görünüşte bir değişiklik olmaz. anca burnun içinde şekli değiştirilen kemik über büyüklükteyse ve burun şeklini bozuyorsa onun oluşturduğu bozukluk giderilir.

önemli olan nokta doktordur. iyi seçim çok önemli.

estetik yaparlarsa sigortadan yararlanamazsın.
  • tormentorius  (20.02.12 22:30:35) 
aa oluyor mu oyle tipi degismeden egrilik duzeltmek? ben yillar once sordugumda eski sekli kalmaz burnun goruntusu kesin degisecek zaten bi sure sonra daha fena egilir ceker bu sefer disaridan da gorunur egrilik vs demislerdi. ben de seklinin degismesini istemedigimden olmamistim.


  • waterhardeningsteel  (20.02.12 22:49:17) 
zaten bunun normali şeklini değiştirmeden olması. yani şeklinin değişmesi ekstraya kaçıyor. yani evet şeklini değiştirmeden olabiliyor ameliyat. hatta doktor acemi değilse çoğu zaman şekle zarar gelmeden bitiyor ameliyat.


  • tormentorius  (21.02.12 12:25:10) 
bi arkadaş ikisini birden yaptırdı. görüntü süper ama nefes alma olayı dokuların şişliği inince belli olacak. ucuz olsun diye herhangi bir doktora yaptırmamakta fayda var. sonrası hüsran olmasın sonra..


  • merena  (21.02.12 21:34:20) 
uyuz bir doktora denk gelmezsen estetik ameliyatını da yapar. zira nefes alman zorsa ya et vardır ya da eğrilikten ötürü içinde delikleri ayıran kıkırdakta eğri oldugu için hava geçişini engelliyordur. 3 4 sene önce bende yaptırdım sigorta halleder o işi önemli olan ameliyat sonrasındaki ıstırap. kolay gelsin.


  • vamosbien  (27.02.12 19:43:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.