[]

en ucuz cep telefonu?

Bu tarz sorular daha önce de soruldu burada ancak bana güncel bilgi gerekiyor.
Anneme yeni cep telefonu alacağız. Ucuz, işlevsiz ama sıfır bi şey istiyoruz. Aranan tek özellik, tuşlarının büyük olması.
Netten baktım, en ucuz nokia 130 kaat. 70-80'e sıfır telefonlar vardı en son baktığımda, o yüzden pahalı geldi.

Telefon acil gerektiğinden netten almayacağız, teknoloji mağazalarından alacağız. Acaba son günlerde gözünüze çarpan ucuz telefon ya da kampanya falan var mı?
100 tl altı yeni bi telefon bulmak imkansız mı?

 
samsung ve lg nin var o fiyata telefonlari, tuşlar da büyük ama menü bizimkilere biraz karmasik geldi. bir bakin isterseniz.


  • atmacaged  (20.02.12 16:57:00) 
mediamarkt'ta düz model sıfır telefonlar oluyor o fiyata. yakınınızda varsa bir uğrayın derim.


  • marikaki  (20.02.12 16:59:05) 
ben 100 liraya samsung e1150 aldım eylül'de, gayet memnunum, şarjı 2 hafta falan gidiyor, küçük, kapaklı, daha ne olsun. tuş büyüklüğünü bilemeyeceğim göreceli bir şey sonuçta piuravirtual.com


  • thejester  (20.02.12 17:00:13) 
otv koyuldugundan firladi fiyatlari bunlarin.

nokia 1110'u 60 liraya sattigimiz zamanlari hatirliyorum ben :) simdilerde en ucuz nokia telefon 1280 ve 150 lira civari. ha sadece otv ile aciklanabilir mi bu artis? pek tabii ki HAYIR!

edit: 1250 ne lan? 1280 o.
  • entrapmen  (20.02.12 17:07:10 ~ 17:13:11) 
Gittigidiyorda, 90 liraya 1203 ün sıfırı vardı fırsat ürünlerde. Tabi bir gününü alır her türlü.


  • Saat1  (20.02.12 21:44:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.