[]

Model Manken kimdi bu ?

Duyuru halkı..!

epey bi kararsız kaldım adımız sapığa vs çıkmasın durduk yere diye ama merakıma yenik düşüyorum ve sorumu soruyorum.

17-18 yaşlarında aklımda yanlış kalmadıysa türkiye'ye de gelip modellik yapıp gitmiş bir model mankeni arıyorum. Sanırım geldiği zaman da sözlükte epey ses getirmişti.

nasıl hatırlatabilirim diye düşünüyorum ve aklıma gelen tek şey şu;

kişisel web sitesini açtığımızda flash bir videosu oynuyor. videoda iç çamaşırları ile yatak odasında çeşitli tahrik edici görüntüler veriyor. kendisi sarışın kedi gibi munis ve tatlı..

aklınıza gelen kişileri bi saydırın da şu merakımı öldüreyim ya. hadi be bi buldurun gari.

 
kişisel web sitesi öyle olan kate upton var.

ama türkiyeye gelen belki sofa rudneva olabilir.
  • wessago  (19.02.12 18:01:25) 
harikasın wessago :)

kate upton türkiye'ye geldi mi bilmiyorum ama öyle aklımda kalmış. ama nihayetinde bulunmuştur ey duyuru halkı.

edit : evet türkiye'de bulunmuş ve markafoni adlı online alışveriş sitesi için modellik yapmış.
  • eeb  (19.02.12 18:04:02 ~ 24.02.12 01:03:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.