[]

alkolun etkisini uzun süre yaşamak

az önce içtim birşeyler. kafam çok güzel. hayat bana güzel şuan. hiç bitmesin şuan. hep böyle yaşayayım istiyorum. malum çok pahalı bu alkol ufacık votkaya 11 buçuk lira verdim. ama yarım saat en fazla bir saat sonra biliyorum ki etkisi gececek ve dünya yine eski haline gelecek. gelmeye başladı bile. yok mudur sevgili duyuru insanları bir yolu alkolun etkisini uzatalım?




 
tatlı ye tatlı. glikoz alkolü daha da parçalar iyi olur


  • njtbcrn  (17.02.12 00:03:10) 
30 dk sürmüyo bende uyuyana kadar


  • taha1907  (17.02.12 00:03:51) 
alkolizm dikkat :p ne gerek var köpek öldüren al iki şişe oh miss :D


  • gündüz m  (17.02.12 00:07:48) 
bence sen rakı iç. ben rakı içtiğim zaman kafamın güzelliğini uzun yaşıyorum, güzel oluyor. diğer içkilerde dediğin gibi max. 40 dk. sonra kendine geliyorsun, abartmadığın zaman.


  • WalkingonaDream  (17.02.12 00:12:42) 
ağır ağır birayla devam et yavaş iç ama


  • yuto  (17.02.12 00:17:05) 
Kıbrıs'a taşın %70 falan daha ucuz alkol.


  • yule  (17.02.12 00:33:22) 
Kafanın güzel olduğuna kendini inandırmaya devam et yeter. Aynen şuan yaptığın gibi.


  • Saat1  (17.02.12 00:45:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.