[]

Ağrızalı Fotograf Makinesi

İki belki de üç yıldır kullandıgımız fotograf makinemiz agrızalı bir süredir yere düşürülmediği iddia ediliyor. sorunu tam olarak cektigim fotograflarla acıklıycam.

ilk olarak birinci fotograftaki gibi cekmeye basladı bir süre kullanmadık sonra ikinci fotograftaki hale geldi o arada kullanılmadı bile ama objektiften baktıgımızda her şey normal. fotograf makinesi tamiri yapan bir yere goturdum bu bi şeyi gormuyo dedi ama neyi gormedigi kısmını anlıyamadım bi kere daha da soramadım :) fiyat olarak 75-120ytl arası bir şey tutar dedi cok geldi o paraya yenisi alırım dedim senin ki gibi olmaz dedi canon powershot a85tir alet. yaptırayım diye konusur gibi geldi biraz ama neyse.

sonuc olarak ne yapmalıyım :)

www.freewebs.com
www.freewebs.com

 
2 ihtimal var,
ilki, sensörünün ömrü dolmuş;
ikincisi, objektifin içindeki optiklerden biri kaymış olabilir, çekim esnasında yamuluyor olabilir..
yalnız ikinci fotoğraf baya bi ilginçmiş. böyle bir arızayı ilk defa görüyorum, hem fotoğraf çekebiliyor hem de arızalı =)
eğer ilk gösterdiğiniz yer yetkili canon servisiyse, başka bir tanesine daha göstermeyi deneyin. aynı fiyat istenirse, yenisini almak daha mantıklı olabilir tabi ki. sonuçta aynı arızayı tekrarlamayacağını kimse garanti edemez..
  • paradoxical  (14.08.08 11:24:39) 
ben ikinci fotoğrafı çok beğendim, bence bu şekilde devam edebilirsin.


  • cutterfly  (14.08.08 12:02:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.