[]

Napayım Ben Bi Şeyler Önerin Duyuru Halkı

Son bi aydır sürekli çevremden uzaklaşıyorum yav, çok sıkıldım. Yok yok dur şurdan başlayayım;

20 yaşındayım, Ege Üniversitesinde okuyorum, doğduğumdan beri İzmir'liyim. Erkeğim. Heh geçtik şimdi bu kısmı.

Hah evet. Son günlerde çok canım sıkkın, böyle bi şeyler yapasım var, bi şeyleri değiştiresim var ama sonuç olarak hiç bi şey yapmıyorum. Bir-iki aylık bir ilişkim yeni bitti, dert etmedim, arkadaşlarımla yavaş yavaş görüşmeyi bıraktım dert etmedim vs. vs. değişik bi şeyler yapasım çevremi değiştiresim ya da yeni bi gruba giresim falan var. Yani yeni ve büyük bir insan grubuna dahil olasım var. Büyükten kastım işte 10-15 kişi yaklaşık. Sınıf mantığında ya da belli bi amaç için sürekli toplanan insanlar olabilir. Hani üniversite kulüpleri falan da pek içimi açmadı benim. Hani kurs olur, böyle düzenli etkinlik düzenliyen bi grup olur bi şey olur katılasım var. Ancak mümkünse siz insanların hali hazırda içinde bulunduğu ya da deneyip görmüşlüğü olan bi grup olsun.

"Hacı ben şurda x kursuna gittim süperdir"
"Yav her çarşamba alsancakta birbirine patlamış mısır atan bi grup var bak ben de ordayım" (bu ne lan?) gibi.

Biraz daha bilgi vereyim de kendim hakkında, daha spesifik olsun.

- Genel olarak Fantezi/Bilim-Kurgu kültürüyle yakından alakalıyım, çıkan çoğu şeyi takip eder, masaüstü rol yapma oyunları, Magic the Gathering vs. gibi oyunları oynarım.

- Bilgisayar oyunlarıyla son dönem olmasa da bundan bi 2 yıl öncesine kadar çok ilgiliydim. 5 seneden fazla süredir de aktif olarak World of Warcraft oynuyorum.

- 6-7 ay kadar Salsa dersi aldım ancak çok da keyif vermedi açıkçası (gelen güzel kızların beni görüp bi daha gelmemesiyle de alakalı olabilir :P)

- Kitap okumayı çok severim mesela, tür pek ayırt etmem ancak tarihi romanlar ve yine kurgu romanlar özellikle ilgimi çeker.

- Müzik konusunda, grunge dinlerim, onun dışında heavy metal de dinlerim eskisi kadar sık olmasa da. Maiden konserine gitmek için varımı yoğumu döktüm mesela geçtiğimiz haziranda.

- Çizgi Roman okumaya çalışırım fırsat buldukça.

Bu kadar anlatınca kendimi çok nerd hissettim. Hatta çok nerdmişim lan ben. Ama asosyal değilim. Valla. Neyse hadi bakalım. Xoxo gossip boy.

 
madem yazarsınız, izmirdeki sözlük zirvelerini takip edebilirsiniz.


  • anonim yazar  (13.02.12 20:03:31) 
frp.


  • mahone  (13.02.12 20:07:04) 
bunların ikisini de yapıyorum zaten ama benim başka bi şeyler yapasım var.
Hani yeni şeyler, yeni insanlar tadında.

  • 3 atli 7 katli  (13.02.12 20:09:19) 
dil kursları iyidir yeni ortam açısından, imkanın varsa öneririm.


  • Tyler89  (13.02.12 20:22:51) 
aktiffelsefeye git. izmirde şubesi var. istemediğin kadar insanla tanışır birçok faaliyete katılırsın.


  • dahinnotha  (13.02.12 20:26:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.