[]

okan ve arayanları

Kingodisco'yu arayan kızların niye aradığını tam anlayabilmiş değilim. okan'ın sırf malzeme çıkarmak için telefondan gelen gayet anlaşılır sesleri, soruları anlaşılamıyormuş gibi davranmasını ise anladım diyelim. Ama şu okumuş, sanatla haşır neşir, yolunu almış, aşmış, dünyaya vermiş konukların okan'la bir olup arayanları ti'ye almasını anlayamıyorum. -okan'a: haklısın abi biz de öyle düşünüyoruz der gibi- Amacı ne bu koca koca adamların, kadınların? Psikolojide bi adı vardır bunun?




 
olay zaman içinde şekil değiştirdi aslında artık arayanlar da programı trollemek için arıyorlar genelde, böylece hem arayanlar eğlenmiş oluyor, hem seyirci.


  • pofudukayi  (11.02.12 23:59:02) 
sürü psikolojisi
narsizm
aşırı hayranlık

cahillik.
  • wessago  (12.02.12 00:01:09) 
bulundukları ortamda yılların şovmeni ve espri üreten bir insan olunca diğerleri onun esprilerine güler. bu böyledir. cem yılmaz bi gösterisinde birisini ti'ye alırsa diğer herkes güler. bu doğal bir refleks ya da mecburiyettir. o esnada somurtamazsın veya ortamı gerip "neden seyirciyle dalga geçiyorsunuz" diyemezsin çünkü ayar yiyebilirsin "sadece eğleniyorduk dalga geçtiğimiz yok, ayrıca neden bu kadar ciddisin " tarzı bi cevapla sen kendini rezil edebilirsin. o yüzden kingodiskodaki durum normal. yani ordaki sanatla haşır neşir konukların da okanın telefondaki kişiyle ilgili esprilerine gülmeleri normal.


  • durdenist  (12.02.12 00:05:56 ~ 00:07:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.