[]

beyin fırtınası

selam kaynatasızlar!

"herkesi maviye boyayıp seni kırmızı sevmişken, gitmek geliyorsa içinden, karışabilirsin kalabalığa, ben seni mavi de severim."

tamam iyi güzel şeyler anlıyoruz ama nedir bu sözün derinliği?
manitaya ne cevap versem ne söylesem;saaaadece bunu mu çıkardın bu sözden diyor;bunalıma girdim..

ne anlıyorsunuz siz bu sözden?

 
sen gitsende ben seni gene severim diyor. gerekirse sevgimi kendi içimde yaşarım diyor. diyorda diyor..


  • blackmail  (06.02.12 22:03:03) 
çok derin aga. düşünme.


  • cro magnon  (06.02.12 22:04:57) 
Herkesin içinden bir seni seçmiş, en çok seni önemsemiş ve sevmişken, gitmek geliyorsa içinden, karışabilirsin kalabalığa, ben seni herkes gibi olduğunda da severim gibi gibi gibi.


  • lisko  (06.02.12 22:05:44) 
seni hayatımda o kadar önemli bir yere koyup seviyordum, bu kadar hayatımın içinde önemli bir rol oynarken çıksan bile hayatımdan seni gene de severim.

gibin bişi.
  • kendal  (06.02.12 22:05:50) 
copy paste mesaj atmış sana.
sen de "bana copy pate mesajları mı layık görüyorsun" de. çık işin içinden.

  • 3dillustrator  (06.02.12 22:07:57) 
pembe mezarlık olmak istedim, zombilerin çürük çilek kokusu falan de sen de.
www.facebook.com

  • outlawrider  (06.02.12 23:09:57) 
blogs.ocweekly.com

seni herkesten farklı sanıyordum, sen onlarla aynı olduğunu kanıtlasan bile seni yine de severim diyor şair. tabi bunun yerine "ben renk körüyüm kırmızı olsan da mavilerin içine girince alacalı filan garip oluyor fazla ayırt edemiyorum" diyebilirsin :)
  • r_u_h  (07.02.12 10:44:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.