[]

web sitesi hazırlamak yada hazırlayamamak

selamlar;

web sitesi hazırlamak istiyorum. basit forum tarzı olacak. bu konu hakkında yardım alabileceğim bir site, blog falan biliyor musunuz?

domain ve hosting alacağım. bedava diye sunulan şeyleri kullanmak istemiyorum. tavsiye edeceğiniz sağlam bir şirket var mı?

önce forum sayfasını dreamweaver da oluşturup sonra host'ta paylaşmak doğrudur değil mi?

daha önce bir başarısız girişimim oldu ama biraz hırs yaptım bir daha denemek istiyorum.

 
forum mu kuracaksın ? onu tasarlayamassın yani öyle diyim.

bedava forum yazılımları var onları kur, çok yeterli ve güzeller.
  • saiko  (06.02.12 12:13:53) 
  • gozyakansakiz  (06.02.12 12:14:36) 
Forum kurmak kolay bir is. program kurar gibi kuruyorsun desem yalan olmaz.

farkli forum sistemleri var. vbulletin, invision power bulletin, simple forum falan. en sevdigim sistem ipb.ydi her zaman fakat ucretli elbette ucretsiz hali bulunabiliyor. smf en basiti isminden de anlasildigi gibi. vb en yayginlarindan biri lakin sevemedim hic.

internetten paket halde indirip hosta yukluyor ve program kurarcasina kurulum yapiyorsun bircok sistemde. zaten internette bircok kaynak bulunabilir bunlari adim adim anlatan.

ayrica free host alip ona istedigin sistemi kurup satin aldigin domainle gayet hos bir site elde edebilirsin. bunun yaninda hostlar da pek pahali degiller.
  • dahinnotha  (06.02.12 12:57:19) 
forum ilk defa aciyorsaniz dikkat edin kanunlar eskisi gibi degil birisi birsey yazar gider kabak sizin basiniza patlar, benim arkadasi aldilar o sekilde forumun sahibi diye 2 yil mahkeme mahkeme ugrasti da ancak aklandi.


  • artisnot  (06.02.12 21:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.