[]

Bana bir şeyler oluyor yardım...

sabah işe gitmek için erkenden uyandım. hafif bir baş dönmesi vardı. sonra duşa girdim bitmedi. çorabımı giymek için eğildiğimde ağır bir baş dönmesi baş gösterdi. kalktım hafif hafif devam etti.

sonra baş dönmem devam ediyor. üzerimi giyinirken. devam ediyor. en son ayakkabımı bağlarken ağırlaştı. şimdi işteyim. geçmiyor. burnumdan kan akacak gibi hissediyorum. fenalardayım...

+dün gece yastık olmadan yattım. acaba sebebi bu olabilir mi?

yoksa beyin kanaması falan mı geçiriyorum allah korusun?

:(

 
tansiyon gibi geldi bana. neyse benim ya da başkasının yorumunu boşverin.

doktora gidin!
  • lazpalle  (03.02.12 07:45:43) 
günaydın.

yaşlıların tansiyon dedikleri aha da işte bu. geçmiş olsun.

bi kan şekerinizi ölçtürün yakın zamanda.
  • fluorescein  (03.02.12 07:46:28) 
doktora gitmek için düşüp bayılmayı mı bekliyorsunuz?


  • gossamer  (03.02.12 09:09:37) 
hastaneden önce herhangi bir eczaneye gidip tansiyonunu ölçtür.

mide bulantısı, görmede bulanıklık, halsizlik ya da çarpıntı vs. gibi şeyler de var mı?
  • sir gawain  (03.02.12 09:46:43 ~ 09:47:38) 
kulak içi sıvısıyla mı ne alakalı bir vertigo rahatsızlıgı vardı, sürekl baş donmesi vs. stres korku vb kaynaklı olabilir, sürerse mutlaka doktora gorunmeli.


  • ewet  (03.02.12 10:14:08) 
mide bulantısı yok. görmede falan bir sorun yok. sadece uyumak istiyorum. halsizlik de değil yani. sadece gidiyim uyuyım istiyorum.


  • markasiz  (03.02.12 12:26:06) 
sen yine de herhangi bir eczaneye gidip tansiyon ölçtür bence önce. merak etme, tüm eczaneler sorgusuz, sualsiz, ücretsiz tansiyon ölçer.


  • sir gawain  (03.02.12 13:02:52) 
orta kulak iltihabı olabilir.. başıma gelmişti yakın gibi geldi..


  • camasirsuyu  (03.02.12 13:17:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.