[]

Ankara onkoloji hastanesi ulaşım

gece istanbul'dan yola çıkıp sabah ankara otogara ineceğim, ankara abdurrahman yurtaslan onkoloji hastanesine gitmem gerekiyor. otogardan bu hastaneye en kolay ulaşımı nasıl sağlayabilirim taksi tutsam aşağı yukarı ne kadar yazar? otobüs firması ulusoy, demetevlere servisi var mıdır acaba?




 
servis yok hayır.

ankaray'a binersin otogar durağından, otogar'ın içinde bir metro durağı var, ismi ankaray. kızılay durağında inip ankara metrosuna aktarma yaparsın, oklar tabelalar filan var, sorsan gösterirler zaten kızılay durağında inince. metroyla demetevler'de inersin. hastane hemen karşıda zaten.
  • fluorescein  (02.02.12 15:38:31) 
taksi 25-30 tutar herhalde.

toplu taşıma kullanmak isterseniz;

aştinin içinden ankaray'a binin, kızılay durağında inin, merdivenlerden çıkıp metro hattına (batıkent yönü) binin, hastane durağında inin.

1 bilet parası + yaklaşık 10 dak. bir yürüyüşle hastanede olursunuz.

firma servisleri yasak.
  • balik kraker  (02.02.12 15:40:02 ~ 15:40:53) 
biraz eşyamız olacakmış taksiyle gideceğimiz kesinleşti. 30 küsür lira göze alıcaz artık :/


  • mvpdirk  (02.02.12 15:42:11) 
eşyanız da varsa bu karda kışta uğraşmaya değmez. en temizi taksi ile gitmek olur.
geçmiş olsun.

aşti çıkışı konya yolu, çiftlik üzerinden yenimahalle demetevler güzergahını kullanır taksici.
  • balik kraker  (02.02.12 16:23:03 ~ 16:23:54) 
www.taksiucreti.com


20,3 tl gösterdi, dediğim gibi 30u geçmemesi gerek.
  • balik kraker  (02.02.12 16:25:33) 
Demetevlere servisler var. Eğer işin aceleyse ve gelen yolcu azsa 1saat falan beklemen gerekebilir kalkması için, değilse bin git. 12. cd. ışıklarda in zaten orda hastane metro durağı var ordan dimdirek yukarı çık ulaşırsın.

Veya ankaray bin ve kızılay durağında in, aktarmada metro'ya binerek hastane durağında in. Onkoloji çıkışından çıkıp kime sorsan gösterir.

Veyahut Taksi'ye binersin, 20-25 bilemedin en kötü 25-30tl arası bişi tutar. Kendimden biliyorum. Fakat önceliğin metro ve servis olsun.
  • watashiargrn  (03.02.12 01:19:15 ~ 01:20:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.