[]

yildiz teknik yuksek lisans ve nawres'in asiri acikli hikayesi

gunaydin panpalar,

2,3 ortalama ve 77 ales ile, bilgisayar muhendisliginden mezun ve nisan ayinda askerlik tecili bitecek olan beni, yildiz teknik isletme ikinci ogretim tezsiz yuksek lisans programina alirlar mi?

siksen almazlar gibi geliyor bana, siz ne diyorsunuz; hic ugrasmayayim, degil mi?

 
şansını dene bro, n'olur n'olmaz.


  • gulduren cemiyeti  (24.01.12 09:26:51) 
ikinci öğretim tezsiz demek para demek. alırlar.


  • galadnikov  (24.01.12 09:27:47) 
yok normalde almazlarda siksen alırlar o yüzden sen genede bi dene...


  • basond  (24.01.12 09:33:39) 
o kadar da acıklı değilmiş yaa dur:)
burada önemli nokta: ortalamada 2,5 vs koşulu var mı onu sormak lazım..
şimdi tezliye başvursan evet zor olabilirdi, sağlam bi ingilizce notu patlatırsan ve mülakatta kendini gösterirsen oradan da yırtılabilir gayet not ortalamasından geçilirse..
üds, toefl belgesi falan vermeden ytü nün kendi yaptığı ingilizce sınavına gir, gayet kolay, geçmiş sınav soruları da beşiktaş kampusteki kırtasiyede var zaten..
kesin başvur, olmaz deme, şansını dene..istanbul üni(avcılarda gerçi), marmara vs bi mülakattan çıkıp diğerine giriyor millet garanti olsun diye..sen daha başından neden vazgeçiyorsun..
  • su olsam ates olsam  (24.01.12 09:41:07) 
ya benim korktugum su aslinda; bir suru yuksek ortalamamli iktisat, isletme vs mezunu varken, isletme hakkinda pek bilgisi olmayan beni almazlar gibi geliyo.

ortalama olarak da 4 uzerinden 2 yeterliymis.
  • nawres  (24.01.12 09:56:49) 
işletme mezunu adam zaten işletme de mba yapmaz, hele ki 2.öğretim. o programlar genellikle sizin gibi mühendislik mezunları içindir zaten ve başvuranlar da genellikle kabul edilir.


  • exes  (24.01.12 10:15:29) 
"o programlar genellikle sizin gibi mühendislik mezunları içindir" biraz kirici olmamis mi panpa bu :)

burdan aldigim gazlarla basvurucam galiba, olursa ekime olmazsa da bir sonraki basvurulara kadar.
  • nawres  (24.01.12 10:41:30) 
%100 demeyeyim ama %90 alırlar. için rahat olsun.

bak çok gizli dosyalar buldum :)

www.sbe.yildiz.edu.tr
  • knux  (24.01.12 15:51:22) 
mülakata gireni almışlar işte. para diye boşuna demiyoruz. :)


  • galadnikov  (24.01.12 19:01:37) 
ben de mühendisim pampa, hem de en eziğinden metalurji ve malzeme mühendisi, kırılmaca darılmaca yok ;))


  • exes  (24.01.12 19:46:40) 
cok sagolun panpalar, fiyatta anlasirsak girerim buraya da fiyatla ilgili bilgi yok hicbir yerde, yildiz mildiz idare edicez artik.


  • nawres  (25.01.12 14:58:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.