[]

ebay aden alışveriş ?

ebay den bişeyler alıcaz.

Bizim buralara gönderi var mı ?

Alışveriş limitimiz nedir ?

Tecrübesi olanlar , sorularım haricinde olsa da bildiklerini paylaşırsa çok sevinirim.

 
satan kisi sizin oralara kargolamayi kabul ettigi surece gonderi var. bunu da urun sayfasindaki shipping bolumunde gorebilirsiniz. turkiye icin bahsedersek aldiginiz urunlerin faturada belirtilen fiyati belirli bi meblagi asiyorsa (75 euro diyen de var 100 euro diyen de var, cok emin degilim) uzerine bir miktar (10% olsa gerek) gumruk vergisi odemeniz gerekiyor.

tavsiyem, satan kisinin ratinglerine dikkat etmeniz. mesela top seller'lar oldukca guvenilir oluyor.
  • tom riddle  (22.01.12 17:01:37) 
gönderi var.yapmıyorlarsa shipping detaylarında belirtiyorlar şu şu ülkelere yollamıyoruz şeklinde. alışveriş limitini bilmiyorum küçük şeyler alıyorum genelde. paypal hesabı oluşturup alışveriş yapıyorsunuz. gayet basit ve rahat. satıcının % kaç olumlu geri dönüş aldığını inceleyin. top-rated seller'ları tercih edin. shipping seçeneklerine dikkat edin.


  • herseynasilbasladiysaoylebiter  (22.01.12 17:02:51) 
Ben alisveris yapiyorum, Ama eby.com dan degil ebay.de den.Yani alman ebay indan.
Görüslerini bildiren diger arkadaslara aynen katiliyorum ve sunlari eklemek istiyorum.
Banka havalesi yaptiginizda 40-50 tl masraf ödersiniz onun icin pay-pal ya da kredi karti kullanin.
Kargo bedeli yüksek tutar.Paketin büyüklügüne göre degisir gerci.
Mali satin aldiginiz kisi,güzel bir paket yapsin icine dogum günün kutlu olsun vs. gibi bir not ilistirsin.Yoksa gümrük vergi ödersiniz.Bu sekilde hediye dersiniz.Vergi almazlar.Ama ebay dan sik sik alisveris yaparsaniz vergiden kacis yok (sadece yeni mallar da gecerli)
Alacaginiz malin Türkiyedeki satis fiyatindan pahaliya denk gelebilir dikkat edin.Hesabinizi düzgün yapin
  • boops  (22.01.12 18:33:51 ~ 18:36:31) 
teşekkür arkadaşlar.
aslında almak istediğim ürün aşağıda , ve burdan almak istememin nedeni de , Tükiye de bu tarz bişey bulamamam.

www.ebay.com

Hediye kartı önerisi de çok mantıklı geldi , teşekkürler tekrar.

Yeni fikir ve yorumlar olursa beklerim.
  • expansion pack  (22.01.12 20:35:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.