[]

kısa film aranıyor

Teee seneler önce İzmir'de bir festivalde, Don Kişot Baladı adında bir kısa film izlemiş ve müthiş etkilenmiştim. Festivalin sitesinde ilgili bilgiler şöyle:

//Don Kişot Baladı-35mm / 06' 40" / Renkli / Dramatik- 1998 / Fransa
Yönetmen: Jean Veber
Senaryo: Jean Veber
Kurgu: Corine Cahours
Görüntü: Laurent Fleutot
Müzik: Doctor Gondolo, Ramses
Oyuncular: Thierry Fremont, Marc Andreoni, Clara Bellar
Yapım Dağıtım: Orly Films, 10 Avenue Georges V, 75008 Paris France, Tel:+33 1 5323 9500, Fax:+33 1 4070 9502

Cervantes'in öyküsü içinde küçük bir gezinti. İki evsiz adam Don Kişot'un ruhunu bugünün modern Paris'inde yaşama geçirirler. Kahramanlarımız kendilerinden beklenmeyecek bir şekilde, Don'un gözlerinde bir canavara dönüşen, Paris'in mihenk taşlarından "Le Moulin Rouge"a saldırı girişiminde bulunurlar.

İşte bu filme nasıl ulaşabileceğimi, nerede arayacağımı bilemedim.

 
ben aradim ama bulamadim. aramaya inananlara yardimci olmasi acisindan:

orijinal adi: Ballade de Don, La
imdb adresi: www.imdb.com
  • trimpot  (02.08.08 15:00:30) 
muhtemelen festival direktörü sevgili kayhan kırmızıgül'ün kişisel arşivinde bulunuyordur o film. kendisine ulaşabilirseniz, bir kopyasını verir diye tahmin ediyorum nazikçe istediğinizde. internette kendisine ulaşmanın yolları var sanırım.


  • karapolisnas  (02.08.08 20:30:00) 
tabi filmi izlediğiniz festivalin izmir kısa film festivali olduğunu varsayıyorum.


  • karapolisnas  (02.08.08 20:30:37) 
@trimpot: orijinal adından belki bir şeyler çıkarabilirim.
teşekkürler.
@karapolisnas: festival Gezici Avrupa Filmleri Festivali'ydi. ama onun direktörüne de ulaşılabilir konu hakkında sanırım. teşekkür ederim.
  • morella  (03.08.08 10:07:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.