Giriş
(11)

sigara nasıl bırakılır?

writeitright
yıllardır içtiğim zıkkımdan kurtulmak istiyorum artık denemediğim kimyasal kalmadı psikolojik tedavide denedim, allen car kitap, film, ansiklopedi D&R da satılan bırakmak için 1000 nedene karşılık bırakmama adına nedenler ürettim ve sonuç bırakamıyorum internette pazarlamacılara büyük paralar verdi
yıllardır içtiğim zıkkımdan kurtulmak istiyorum artık denemediğim kimyasal kalmadı psikolojik tedavide denedim, allen car kitap, film, ansiklopedi D&R da satılan bırakmak için 1000 nedene karşılık bırakmama adına nedenler ürettim ve sonuç bırakamıyorum internette pazarlamacılara büyük paralar verdim bir umut diye YOK bırakılmıyor.Uyuşturucudan beter bu pislik.Yardım edin?

mod kardeşlere: az biraz üstte kalsın belki bırakırım.
0
writeitright
(18.01.12)
İçmeyince bırakılıyor diyip göndere basmayı çok istedim ama neyse...

Ben nasıl bıraktım:
Günde 2,5 paket sigara içiyordum. Başlayalı beri (8 yıl)1 tane bile içmediğim gün olmamıştı her türlü bir tane içtim. İnsanlar beni tanımlarken sigarayı kullanıyordu vs. Bırakmam gerektiğini biliyordum rahatsızlık verdiğini falan. Bir gün gece 02 falan paketteki son dalı aldım yaktım. Dedim ki wallcan yarın sigara içme. Sadece yarın. gidip paket alma ve içme. O gün sigara içmedim. yarın da içme dedim. Daha da sigara yakmadım 2 sene oldu. Bu arada askere gittim geldim falan. Orada da içmedim. Artık namus meselesi oldu çünkü içmiyorum yani içmeyi kendime yediremem bu saatten sonra.
0
wallcan
(18.01.12)
(bkz: biorezonans)
0
african rain
(18.01.12)
Ayran icmek sigara istegini azaltiyor, icsende tat fazla vermiyor, el aliskanligindan kurtulmak icinde cekirdek
0
lutah
(18.01.12)
lolilop veya sakız, ne zaman canınız sigara istese. çok nikotin istiyorsanız öyle sakızlar da var. lolipop şaka değil bu arada askerde öyle kandırdım kendimi. çubuğunu atmıyordum çubuğu çiğniyordum sinirlendikçe işe yaradı.
0
liriamer
(18.01.12)
Ben hamile kaldım. Bende işe yarayan tek yöntem bu oldu. Ha ama emzirmem bitsin, başlayacağım tekrar. Son bir buçuk yıl kaldı.
0
bitter cikolata
(18.01.12)
sigarayı bıraktırma hattı'nı arayın. size bir göğüs hekimi atanıyor ve tedaviniz için gereken ilaçlar ücretsiz sağlanıyor.
0
siradisi00
(18.01.12)
(git: www2.haribo.com)

canın sigara çektikçe kullan, çok işe yarıyor.
aktar dan alacağın meyan kökü (kök kısmı olsun, kalın dal gibi olanlar) de aynı işi görür.
dene çok ekonomik bir çözüm.
0
kotukediserafettininexkankasi
(18.01.12)
(git: 169690)
0
anonimyususer
(18.01.12)
günde 3 paket içerken dr kız arkadaşımın tavsiyesi üzerine inanmasamda, zyban aldım ve onunla bıraktım hiç bir zaman bırakamıyacağımı düşünürken şu anda 4 sene oldu bırakalı darısı başına.buarada champix diye başka ilaç çıkmış onun için daha etkili diyorlar.
0
sergio35
(18.01.12)
herkese teşekkürler arkadaşlar meyan kökü haribo deneyeceğim.
0
🌸writeitright
(18.01.12)
allen car
0
ser
(18.01.12)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.