[]

Psp Custom Firmware update

Sevgili oyuncu duyurucular. Eski bir pspci olarak sahalara geri dönme çabası içindeyim bugün. Şimdi elimde yıllardır kullanmadığım bir 1004 Psp var. en son da 5.50Gen-B cfw sürümüne güncellemişim. şimdi sorum şu,

en güncel versiyon ne? buna ulaşmam için sırayla kurmam gereken custom firmware ler neler? hatta linkleri var mı? yaşlandık artık vallahi bulamadım.


 
psp'nin modeli ne? benim slim-3000 modelini kuzenime vermeden önce 5.03 gen b kullanıyordum. tabi bir de chicken-hen diye uyuz bir şey vardı.
bir türlü etkin olmak bilmezdi ki, custon firmware'ı gömelim.
neyse, diyesim ben psp'yi vereli 3,4 ay geçmiştir. bu durumda gen-lar bile çıkmış olabilir.
gerçi, şimdi düşümdüm de çıkmamışta olabilir. vita çıktığı için millet şimdi ona abanmıştır.
(git: psp.dashhacks.com/)
buradan bi kontrol et istersen.
  • pangea  (18.01.12 09:47:03) 
ben su an psp 2004 kullanıyorum.. vers: 6.6x lerde kırdım.. daha yükseğini bulamadım ama tamamen kapaınca kırılmamış gibi açılıyor... oyunları göremiyorsun .. sonra oyunlar sekmesi altından bi programa girip iki kere x butonuna basıyorsun ve sorun gidiyor.. hiç gerek yok yukseltmeye ama..


  • NGR390  (22.01.12 19:58:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.