[]

Ücretli Iphone Uygulamaları

Iphone almayı planladığım için bir yandan uygulamaları da araştırıyorum. Ücretsiz uygulamalar haricinde mutlaka önerdiğiniz uygulama var mıdır? Varsa ne kadar daha ödeme yapmak gerekiyor? Pek araştırmadım, bu iş ne kadara patlar?




 
İphone uygulamaları çok phalaı değildir. 1 doalrdan başlar genel olarak en pahalısı da 10 dolardır.

mutlaka olması gerekenler AVPlayer, Goodreader, Angrybirds
  • zaxurani  (15.01.12 16:39:16) 
av-player var, her türlü videoyu izlemek için 3$, Phone drive var usb disk olarakta kullanabiliyorsun iphone'u ve bir sürü özellik daha kazandırıyor, hotspot falan gibi 1$ o da. onun dışında hipstamatic falan var fotoğraf için ama instagram da aynı işi yapıyor, oyunlara gitti benim en çok param aslında onun dışında çok para harcamazsın ya.


  • ekaterina  (15.01.12 16:43:21) 
angry birds kadar saçma bir oyun yok. onun yerine infinity blade'i öneririm. ragdoll 1/2 harika oyunlar. ama angry birds gereksiz.

her şey hakkındaki haberleri okumak için the age isimli programı öneririm. inanılmaz derecede kişileştirilebilir bir arayüzü var.

sohbet etmek istiyorsan Grindr Extra :)

Guitar Hero. başka söze gerek yok galiba.

Where is my water ? kısa water ? diye de geçiyor.

WifiTrak yada WifiAnalyzer. iDevice'ın sinyali küçük diye göstermediği kablosuz ağları görüp bağlanabiliyorsun.
  • shyzore  (15.01.12 17:00:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.