[]

Maximum Shuttle

1) Bu maximum kartın "Shuttle" hizmetini kullanan var mı? Anlatıldığı kadar iyiler mi? Söyledikleri saatte geliyorlar mı evin önüne? Bu belirtilen 30 ytl ücretin üstüne beklenmedik masraf çıkarıyorlar mı?Bir gün öncesinden cebinize msj gelecek, saat kaçta sizi alacağımız bildirilecek dedi, bu msjda beni alacak olan servis şöförürün teli de oluyor mu, hani nerede kaldın vs demek için?

www.maximum.com.tr

2) Sabahın 5'inde Kazasker/Erenköy civarından Atatürk Havalimanına gitmek için Maximum Shuttle hizmetinden daha mantıklı yol bilen var mı?

edit:

3) Bu Millenium Lounge ne iş?

www.maximum.com.tr

 
2- valla birkaç ihtimal var ama her birinin tam olarak çalışıp çalışmadığından ya da faydasından emin değilim.
birincisi boctancı taksim yapıp sabaha kadar olan ahl otobüslerine binmek
ikincisi kozyatağı havaşa gitmek, minibüs caddesi üzerinde sayılır ama havaş servisleri kalkacak diyorlardı.
evet, 3. yok galiba.
  • whoosie  (30.07.08 14:49:56) 
2.bostancı tren istasyonunun oradan kalkan sarı dolmuşlar 24 saat taksime gidiyor. Taksimden de havaşa binersin
havaşın web sitesinde anadolu yakasından atatürk hl ye yok hakikaten de ilginç ve havaşı sanırım e-5in üstünde yen,sahrada gördüm

  • cucuru  (30.07.08 18:08:29) 
shuttle'ı bilmem de bu lounge işi süfer bir şey şey. girişte kartını alıp 1 kuruş çekip kayıt yapıyorlar, sanırım kartın geçerli olduğunu teyit etmek için, gerisi içeride açık büfe.

öyle ahım şahım yemekler beklemeyin ama atıştıracak bir şeyler oluyor. kahvaltı için de güzel. içecek büfesi ise gayet iyi. alkollü alkolsüz var baya bir şey.

normalde aşırı pahalı havaalanının içerisnde cennet valla geniş deri koltuklarıyla falan.
  • burfak  (31.07.08 03:36:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.