[]

spor salonuna gitmek

sevgili spartaküs gibiler ve arkadaşları bu kardeşiniz fazla kilolarını vermek için spor salonuna akabinde bir diyetisyene gidecek.
bu kardeşiniz spoar salonuna giderken (ilk kez gidiyorum) çantasını nasıl hazırlamalıdır? (fazla enerji yakalırken fazla ter oluşması ve diğer faktörler dikkate alınarak)



 
panpa giyeceklerin disinda bir havlu, bir pet sise su birde muzik dinleyecek ekipman tamamdir. Muzikleri iyi sec ama


  • ra s al ghul  (11.01.12 09:13:13) 
gaz müzikler mi gerek yani?
yedek birşeyler almak gerekmez mi?

  • superjax  (11.01.12 09:15:16) 
hareketli müziklerden olsa iyi olur,
havlun ve suyun varsa tamamdır gerisi boş.
artı bir atlet falan al, spordan sonra terli terli üşütmemek için.
  • seyduna6687  (11.01.12 09:19:44) 
kulaklıkla mp3 player la uğraşma zaten salonlarda bangır bangır muzik çalıyor


  • madworld  (11.01.12 10:10:23) 
Salonda çalan bangır bangır müziği beğeneceği ne malum arkadaşın :D Ben hiç beğenmezdim gittiğim dönemde.


  • McScReaM  (11.01.12 10:36:42) 
- pamuk olmayan, havalandırmalı bir spor tshirt
- havalandırmalı bir şort
- havlu çorap
- bir şişe su
- dışarda giymediğiniz bir spor ayakkabı
- yüz havlusu
- don
- atlet
- (eğer salonda bulunmuyorsa) şampuan
- (eğer salonda bulunmuyorsa) saç kurutma makinesi, özellikle bu havalar için elzem
- salonda illa müzik çalıyordur, ilk seferinde beğenmezseniz jog.fm bu gibi playlistlerden faydalanabilirsiniz.
  • superb  (11.01.12 11:13:17 ~ 11:13:40) 
@McScReaM adam daha yeni salonda antremana başlıcak bir sürü şey sorması lazım, kendisi rahat edemez zaten müzik de çalıyor, o kulaklığın sesi o müziği bastıramayacak ve saçma sapan bir şey olacak. herkesin kendi zevki gerçi ben yıllardır salona giderim spor yaparım hiç de rahat edeceğimi sanmıyorum kulağımda kulaklıkla o kiloların altına girmeye. yeni gelenleri de görürüz kulaklarında kulaklık koşarlar ederler dakka da bir ceplerinden mp3 player ları düşer bir şey sormak için çıkarırlar ter yüzünden silerler vs vs vs ben tecrübemden tavsiyede bulundum. salonda adamakıllı antreman yapıp da kulağında kulaklık olan kimse görmedim şu zamana kadar.


  • madworld  (11.01.12 11:52:04 ~ 11:52:32) 
@madworld ben de herhangi bir müzik ekipmanı kullanmadım ama salonda çalan müzikten illet ederdim. Bu yani başka bir şey değil.


  • McScReaM  (11.01.12 12:46:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.