[]

hangisini oynayayım?

arkadaştan bir sürü oyun aldım. oyun oynamak için zamanında bilgisayar topladım, çok az oyun oynadım şimdiye kadar. pc hala kaldırıyorken oynayayım bari diyorum. bir sürü oyun var ismine aşina olduklarıma tek tek oyun sitelerinden baktım ama hangisi iyidir hangisi kötüdür anlayamadım, malum çok oyun var listede. gönül isterdi hepsini kuracak yerim, ve hepsini oynayacak zamanım olsun ama en çok 5-6 tane yüklemeyi düşünüyorum. pes-fifa'lar, assassins creed'ler, cod serileri, bf3 dışında bunlardan hangileri zevklidir. teşekkürler.




 
the orange box şart bi kere.
portal ve portal 2
sonra dead space serisi,
deus ex,
f.e.a.r serisi,
bioshock,
bulletstorm,
dead island fena değildi yine,
lara croft oyunları keyiflidir,
red faction sevmem ama seveni vardır, dene yani.
e tabi fallout,
fabla güzeldir,
rage,
tom clancy oyunları iyidir,
the witcher,
şanslısın yav :)
  • bilmem ki  (10.01.12 20:19:00 ~ 20:20:39) 
portal 2


  • resistance is futile  (10.01.12 20:19:36 ~ 20:19:55) 
the witcher 2 oyna; hatta dur lan! benim pc kaldırmıyor bir de benim yerime de oyna.
kaymak gibi oyun. hele ingilizcende iyiyse tadına doyamayacaksın.

  • pangea  (10.01.12 20:36:22) 
age of 2
dirt 3
la noire
witcher 2
warhammer
  • kim milton nielsen  (10.01.12 20:36:24) 
orange box, üstüne portal 2.


  • yvandal  (10.01.12 20:54:06) 
L.A. Noire ve GTA IV benim sevdiğim tarz oyunlardır. gta tarzı oyun işte :D


  • semson  (10.01.12 21:01:35) 
teşekkürler cevaplar için. öncelikle age of empires kral oyundur onu bildiğimi yazmayı unutmuşum:)

bir kaç oyun yükledim arkadaşlar. cevaplarda en çok adı geçen the whitcher 2 ve portal 2'yi yükledim. gerçekten inanılmaz. özellikle portal'ın sıradışı kurgusuna, whitcher'ın da enfes grafikleri ve oyunun kaderinin tarafımızdan değiştirilebilirliği (sanırım rpg oluyor bu) beni çok şaşırttı. yalnız ingilizcem iyi olmadığından bu oyunu, çıkacak türkçe resmi çevirisinden sonra oynamaya karar verdim ( www.oyunceviri.com!!! )

onun dışında orange box'ı daha sonraya sakladım. hele şunlar bir bitsin. ayrıca bunları duyuruda sormasaydım sanırım başka bir şey yükleyecektim ve muhtemelen bunlardan daha kötü olacaktı. sağ olun:)
  • jamiro  (10.01.12 22:47:12 ~ 22:47:44) 
GTA V ve MAX PAYNE 3 yolda dostum onlar bi çıksın bayram var :D

edit:niye ben seviniyosam sanki kaldırcak bilgisayarım :((

edit2:işlemcimden kaybediyorum :((
  • semson  (10.01.12 23:01:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.