[]

Domain Almak

kurumsallaşma yolunda ilerleyen küçük bi şirket olarak web sitesi açmak istiyoruz acaba kişisel paketler yeterli olurmu bizim için ? önerebileceğiniz hosting firması nedir kaliteli ve uygun fiyatlı




 
Domain almakla hosting almak farklı şeyler.


  • dawkins  (10.01.12 15:09:16) 
www.natro.com tavsiyemdir, uzun süredir çalışıyorum, gayet ilgililer...


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (10.01.12 15:30:33) 
www.ihs.com.tr sizi teknik destek konusunda üzmeyecek ve sorunlarınıza çabucak çözüm bulabilecek bir firmadır. Kurumsal içeriğin bilgi ve tanıtımdan ibaret olacağını varsayarsak kişisel paketler fazla fazla yeterli olur.


  • oziloz  (10.01.12 15:44:14 ~ 15:44:48) 
şirket websiteleri çok yük getirmez genelde, o yüzden düşük paketleri tercih edin sorun olmaz,

türk hosting şirketlerinden de alabilirsiniz ama ben örnek olsun diye gösteriyorum.

www.hostgator.com buradan en soldaki hatchling plan size yeter mesela.

oradan 1-2-3 yıllık istediğinizi seçtiğinizde aylık fiyatı az da olsa değişiyor. devam ettiğiniz de domain'iniz var mı yoksa onu da bizden almak ister misiniz diye sorar.

domain konusuna gelince farklı sitelerden alabilirsiniz, sorun olmaz. daha ucuza bulduğunuz yerlerden alabilirsiniz örneğin godaddy indirim kuponları var onlardan da yararlanarak ucuza alabilirsiniz.

www.domainindirimkuponu.com
www.domainindirimkuponu.com
  • ocanal  (10.01.12 15:53:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.