[]

kadınımsı konuşan erkekler

öncelikle dalga geçmek gibi bir amacım yok, sadece meraktan soruyorum.

günde birkaç kere telefonda konuştuğum bir müşteri var, sesi normal erkek ama konuşması tam bir bayan gibi. mesela "ay gerçekten mi?, ay inanmıyorum!" tarzı kadınımsı cümleler kullanıyor ve yine kadınımsı tonlamalar yaparak kelimeleri yuvarlıyor. mesela telefonda şöyle bir cümle kurdu "ay tolgaağ biliyormusun ben falanca evrağı ters düzenlemişim, ay inanmıyorum yaağ bütün çabam boşa gitteğ.."

karşımdaki bayan sesi olsa aha dicem bu kız bana yazıyor ama erkek, anlayacağınız cümleleri o kadar kadınımsı.

şimdi gelelim esas soruma, bir erkeğin bu şekilde konuşmasının nedeni ne olabilir?

sırf bu kişi için konuşmuyorum genel olarak bu şekilde konuşan erkekler için soruyorum.

 
hiç iyi düşünmem :)
annesi kız gibi yetiştirmiştir,
gay olabilir,
toplum baskısından evrimini tamamlayamamış arada kalmıştır.
  • seyduna6687  (09.01.12 19:34:51) 
sırf geyik olsun diye böyle konuşan bi arkadaşım vardı. gerçekten komikti de gülerdik falan ama bi süre çok fazla alışınca günlük hayatta da ağzından kaçmaya başladı böyle tepkiler. içinde mi vardı artık bilemiyorum.


  • olkol  (09.01.12 19:42:53) 
benim oda arkadaşım da böyle konuşuyor.
oh olsun bizim gibi erkeklerin primi artıyor.

nedeni olarak da gay olması olabilir.
  • bilalbaryakrat  (09.01.12 20:06:06 ~ 20:06:35) 
benim kardeşim de bunun biraz azı. sesi kadınımsı ama ay lamıyor.üniversitedene bir arkadaşım var aynı senin gibi ama gay değl. var etrafta öyle tipler ama direkt gay diye yargılamak haksızlık olur diye düşnüyorum


  • wessago  (09.01.12 23:19:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.