[]

Üç ay para almayınca Öğrenim Kredisi İptali

Merhabalar.

Ben bu aydan itibaren öğrenim kredisi almaya başlayacağım. senede imzayı attım, kyk'ye teslim ettim. 10 ocakta git ilk paranı beyazıt ziraat'ten çek dediler. kartın da şubat gibi çıkar dediler.

ama hesapta 3 ay işlem yapılmayınca kredi iptal oluyormuş diye bir şey duydum. aslı var mıdır ?

ben 15 ocaktan itibaren yurt dışında olacağım yaza kadar, yani 3 aydan uzun bir süre. kart şubatta çıkıyormuş. yani hesap 3 aydan fazla yatacak ve ben burada olmadığım için kartı alamayacağım, kimlikle başkasına da vermiyorlarmış o sebepten başka birisi de benim yerime işlem yapamıyor. bu süre içerisinde ben ne yapabilirim ki bu kredi iptal olmasın ve yatmaya devam etsin bir şekilde ?

şimdiden teşekkürler.

 
1 sene hiç çekmeyince oluyor benim bildiğim.


  • un  (08.01.12 16:27:44) 
Sozlesmenin tamamini okumadim senedi imzalarken. sadece bir goz gezdirdim ama soyle bir madde oldugunu hatirliyorum. 12 ay boyunca para cekilmezse kredi iptal edilir. yani uc ay degil de on iki ay diye biliyorum ben onu.


  • dahinnotha  (08.01.12 16:30:19) 
3 ay değil o denildiği gibi 12 ay işlem yapılmazsa kredi iptal oluyor.

5-6 ay çekmemişliğim vardır hiç bir sıkıntı yaşamadım.
  • ftdmr  (08.01.12 16:58:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.