[]

Photoshop Bilenler! Çok Zor Durumdayım! :(

Ekteki imajda gözüken elektrik efektini uygulamam, bu efektle "15" (A4 kağıt boyutunda) rakamı yazmam gerekiyor. Fakat bire bir aynı kalitede olmalı.

Nasıl yapabilirim? Bilen eden beri gelsin..

Yardımcı olana bi kasa kırmızı Tuborg alıcam yeminle.. Sözüm söz valla. Hemen ertesi gün..

 
o çok da kolay bi "efekt" değil. en azından tek efektle olacak iş değil. bi biraya kurtaramayabilirsin.

photoshop biliyorsan, stroke'la, ayrı bir layer'a al, bunun 2-3 tane kopyasını al. her kopyaya filter->distort->wave altından arzu ettiğin ayarlarda dalgalanma ver. burada benim gördüğüm 3 layer var, opacity'leri ve dalgalanmaları farklı seviyelerde. sonra bunları renklendir. biraz da blur.

temeli bu ama sonrası zor, yani o ışık oyunları için uğraşmak gerekecek, en azından ben anlatamıyorum buradan. kendi bilgisayarımda da değilim yardımcı olamıyorum o yüzdne.
  • celeron 300a  (06.01.12 23:57:16 ~ 23:58:25) 
bilmiyorum baktınız mı ancak resmi nette aratınca font satın alın falan diyo. belki hazır şekilde olabilir alfabe + rakamlar ?


  • surlefil  (06.01.12 23:58:07) 
eğer acil değilse yapar yollarım yarın sabah. Şu an ufak monitördeyim hayatta yapamam. Kırmızı tuborg alamayacağım için üzgünüm. Yurt dışındayım.

Ha acil diyorsan fikir olsun diye söyleyim. Pen tool ile çizip renklendir. Farkettiğin üzere 3 çizgi var. 2 tanesi pen tool ile çizilecek. Diğeri de pen tool ama üzerinden brush ile geçeceksin.
  • alideemir1  (07.01.12 00:19:08) 
img46.imageshack.us

şöyle bi şey var ama sen backgroundu temiz istiyorsun sanırım.
  • Skey295  (07.01.12 10:21:21) 
celeron300a'nın dediği yolla biçimledikten sonra şurdaki fekti uygulayarak www.photoshopsupport.com 3 ayrı çizgiye parlaktan daha az parlağa gidecek şekilde efekt ver.


  • ukde  (07.01.12 17:27:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.