[]

1 gecede onarıcı saç serumu

john frieda Creme Serum Overnight Repair Formula ya da buna benzer 1 gecede saçı onaracağını iddia eden ürünler ne kadar etkilidir? hakkaten etkili midir? kullanan var mı?




 
Kırılmış, çatallara ayrılmış saçı "onaran" ürün yoktur, saç tellerini kaplayıp düzgünmüş/hasarsızmış görüntüsü veren ürün vardır. Bu ürünler yoğun olarak silikon içermekte olup saçtan belirli aralıklarla arındırılmadığı vakit zaten kırık olan uçların iyice rezil hale gelmesine neden olur. Şahsen ben hindistan cevizi yağıyla uçlarını yağlamayı tercih ediyorum. Parlaklık için de saçımı yıkadıktan sonra son olarak sirkeli suyla duruluyorum.


  • ranta  (04.01.12 19:32:31) 
işe yarayacaksa bile 1 gece kullanmayla olacak diyorsa hiç yaramaz. düzenli kullanım falan dese hadi neyse, böyle mucize daha bulunamadı maalesef :(.
@ranta saçlar sirke kokmuyor mu ya?

  • ekaterina  (04.01.12 20:13:51) 
@ekaterina Standart plastik banyo maşrapalarına bir gargara kapağı kadar koyup gerisini suyla tamamlıyorum. Bu kadar seyreltik olunca kokusunu saçım ıslakken çok az alıyorum, kuruken de tamamen gidiyor.
Bir de düzenli kullanmak birikme sorununa yol açabilir zaten. Yalan o onarma hikayeleri. Asıl yapılması gereken kırık oluşumunu azaltmak bence.

  • ranta  (04.01.12 20:51:23) 
john frieda ürünlerinden kullanıyorum ve oldukça memnunum. 1 gecede bir şey yapmıyor ama düzenli kullanıldığında kırılma azalıyor.


  • 65 derece  (04.01.12 21:20:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.