[]

yılbaşı sonrası

normalde bu tip konularda çok fazla soru sormayı sevmem ama maksat yardımlaşma olsun.

Bir arkadaş aracılığıyla gittiğim yılbaşı partisinde bir hatun kişisiyle tanıştım. Herkesin kafası gayet güzelken, kendisi çok fazla içmemiş, o durumdayken anlayabildiğim kadarıyla kendisi gayet anaç birisi. Sızan birinin üstünü örtecek kadar sorumlu vs. Normalde çok fazla bu tip insanlar yoktur çevremde.

Kendisiyle konuşurken, alkolün etkisiyle klasik senle daha sonra nasıl görüşebilirim diye sordum. Cep telefonu numarasını istedim, işte bak pazartesi hatırlamayacaksan kaydetme numaramı falan dedi. Ben de olur mu öyle şey diyerekten, hatta kendisine 2 kere de bak böyle böyle dedin rahatsız olacaksan eklemiyim diye sordum, kendisi ekleyebilirsin dedi, o kadar da vatan millet meselesi oldu yani. Yine numarasını istediğimde, normalde benim tabularım var, partide tanıştığım bir erkeğe telefon numaramı vermem falan dedi hatta. Bana verdiği numarayı yanında çaldırdığımda (nasıl bir kafadaysam artık) cevap çıkmayınca kendisine sordum numara doğru mu diye, " ben sana kazayla babamın numarasını verdim falan dedi" (oha lan, ben diyaloğu böyle hatırlıyorum bu arada) Neyse, kendi telefonundan çağrı attım telefonuma, kaydettim kendi telefonumda. Kendisinin telefonuna kaydetmedim numaramı. Bu arada kendisi üstüne basa basa sadece kahve içmek için görüşebiliriz dedi, ben de birşey demedim tabi sesli olarak.

Mutlaka aranızda, bu nasıl özgüven, rahatlık falan diyecek çıkacaktır, alkolün etkisiyle bunları yaptığımı belirtmek istiyorum, muhtemelen haddimi falan aşmış olabilirim bu hareketler esnasında. Neyse, Pazar günü "hangover" durumları ve Pazar günü insanlar rahatsız edilmez diye kendisini aramadım, parti fotoğraflarından vs kendisini bulup FB den ekledim ( bu da ayrı bir öküzlük olabilir tabi ama işte FB ya da cep telefonundan görüşebiliriz demişti)

Özet geçiyorum, Pazartesi günü kendisini iki kere aradım, açmayınca mesaj attım, işte partide tanışmıştık adım şu, Pazartesi günü olduğunda seni hatırladım falan dedim. FB den ekleme talebimi geç de olsa kabul etmiş, hiç bir şekilde FB üzerinden ya da mesajdan sonra birşey yazmadım kendisine, rahatsız edebilirim düşüncesi ile. Mesaj atmayı sevmem ama telefonunda kayıtlı olmadığım birisini 2 kere arayınca sapık damgası yememek için mesaj atmak zorunda kaldım.

Şu durumda FB den birşey demek mantıklı olur mu? Sülük gibi yapışan erkek kafasında olmak istemiyorum, sonuçta olay en azından şimdilik karşılıklı kahve içme şeklinde olacak. Ama işte üniversitede kötü bir ilişki yaşadım diye bana not düşmesi ve bazı konulara çok takılması (Tabularım var olayları) kendisinin acaba klasik bir Türk kızı mı yoksa pimpirikli ya da tutucu biri mi olduğu konusunda beni ikilemde bıraktı. Bu arada yine alkollü kafayla, partiye erkek arkadaşınla gelmişsin falan dedim, dediğim kişi için o benim erkek arkadaşım değil dedi (erkek arkadaşım yok demiş de olabilir belki ama emin değilim)

Çok uzun yazdım, malum daha oynayacak oyun yok elimde, cevap verenlere selam ederim.

 
sülük gibi yapışan erkek olmak istemiyorum demişsin ama görünen o ki öylesin :\


  • ssyumusakg  (04.01.12 09:22:30) 
Zaten facebooka ekleyip iki kere israrla arayip sonra mesaj atinca suluk erkek imajina sahip oldun. Senin attigin mesaja da bi geri donus yapmadigina gore seninle iletisim kurmak istemiyor. Fazla kasma bence. İsterse zaten geri donus yapar. Zorlamanin manasi yok.


  • durdenist  (04.01.12 09:29:28 ~ 09:30:31) 
insanları 2 kere arayıp üstüne mesaj atmak sülük gibi yapışmaksa sanırım ayrı dünyalarda yaşıyoruz biz.


  • bonjurkes  (04.01.12 09:31:59) 
Yav alacakli gibi 2 kere arayip mesaj atmak sonra da baska ne yapsam diye dusunmek bayaa bi sulukluktur. Daha kizi bi kere gormussun muhtemelen ayip olmasin diye telefonunu vermis. Hatta onu bile bence bilerek babasinin telini vermis seni atlatmak icin ama neyse.
Sen zorla panpa yine de belli olmaz.

  • durdenist  (04.01.12 09:38:49 ~ 09:39:35) 
klasik türk kızının pimpirikli ve tutucu olanına denk gelmişsiniz öncelikle. yanlışlıkla babamın numarasını verdim ne demek ya. valla iyiymiş yazıyorum ben de bunları bi kenara haha

bence mesaj attıysanız ve aradıysanız fb den de eklediyse bişey yazmayın. kendinizi geri çekin biraz. zaten ilgi gösteresi varsa gelir. yok ben olduğum yerde kalayım o sürekli bana gelsin ben de naz yapayım diyen bi kızsa uzak durmak isteyeceğinizi varsayıyorum.
  • ahandanick  (04.01.12 09:38:49) 
Kusura bakmayın, bu işin kuralı var ben bilmiyorum o zaman. Hatunu 3 gün sonra ararsan kendini ağırdan satıyor olursun, hemen ararsan sabırsız erkek olursun. Aranmaz o zaman hatun tarafı?

2 kere aradım, ki bence bu işin standardı 2 dir. Üstüne attığım mesaj da, ben bilmemne, aradım ulaşamadım için mesaj atmaktır. Naber ya, ne zaman kahve içmeye gidiyoruz diye sıkıştırmadım kimseyi.

Kaldı ki, kendisini Pazar günü facebooktan ekledim, karşı tarafı ekledikten sonra karşıya mail gidiyor, talebi iptal edersem bu sefer dalga geçiyor gibi olacaktı muhtemelen.

Amacım kızı nasıl rahatsız ederim, ya da sülük gibi yapışırım hesabı değil. Ekledim, bu durumdan sonra birşey yapmak mantıklı mı değil mi bilmiyorum ve bunla ilgili sordum sadece.

Karşı tarafı tam olarak bilmediğim için, tutumu nedir onu bilmiyorum. Kaldı ki, görüşmek istemediğin birini Facebooktan eklemek mantıklı değildir, ayıp olmasın diye eklendiyse, mesaja da ayıp olmasın diye cevaplanabilir.

Sadece burada, rahatsız edici ya da cool erkek olup arayıp sormamak gibi durumlara girmek istemiyorum.

Olay basit, ben üstüme düşeni yaptım gerisi sana kalmış mesajı verebilmek için başka yapmam gereken birşey var mı diye sordum sadece? Olmayacak duaya amin demek gibi bir durumum yok.
  • bonjurkes  (04.01.12 09:45:55) 
ya aslında bendeki parti fln. mevzusu değil ama bende benzer bir durum bende de var. Sen elinden geleni yapmış gibisin. Ne kadar elinden geleni yapsanda bir yandan da kendini unutturmaman ve zaman tanıman gerekiyor sanırım.(??)

Benim avantajım haftada en 1 gün ortak bir sosyal faliyetten dolayı yüzyüze görüşebilmemiz. Konuşacak başka şeylerin olması. Yani doğal yollardan zaman geçirip güven kazanmak gerekiyor diye düşünüyorum.

Telefonla ve mesajla da çok üzerine düşmemeni öneririm.
  • morcivert  (04.01.12 10:08:24) 
kız milletine akıl sır ermez karşiim. sen gerekeni yapmışsın, olsaydı ilk aramalarda sonuç alırdın aksi halde senin için şu iyi bir tanım olur; (bkz: stepne)


  • ermoo  (04.01.12 10:10:44) 
sanırım aynı kız tipiyim. 1-2 gün sonra daha açık ve net bir mesaj yazabilirsiniz FB dan. sülük gibi görünmüyor bana gayet normal geldi.


  • ben eksiktim  (04.01.12 10:16:59) 
Partiden tanıdık ortak bir arkadaşı aracı yapmak iyi bir fikir olabilir.

Hem karşı taraf hakkında bilgi alırsınız, hem de sizin hakkınızda bilgi edinmesini sağlarsınız.
  • Oguzhang  (04.01.12 10:20:34) 
kazayla babamın telefonunu verdim dediği anda olay yerini terketmeliydiniz bence.ben olsam silerim facebookdan ve telefonumdan numarasını.şiir gibi anlattım ama gerçek su gibi meydanda.


  • pinking of you  (04.01.12 10:50:56) 
dostum sayende(!) kızın bir sonraki erkek arkadaşı epey sürüneceğe benziyor.

sana gelince; tek derdim kahve içmek deyip olayı masum hale getirmeye çalışmışsın. e tek derdin kahve içmekse bi' ara buluşur içersiniz. ama sen o kahve içme olayına o kadar anlam yükleyip bir de bu durumu kızın gözüne sokarsan, o kahve fincanı kahve yolunda tuz buz olur. kaldı ki kız zaten kahveye anlam yüklemediğini anlasa zaten gelir 2 saat oturur, çeker gider.

demem o ki; kendini ikna etmişsin ama başkalarını ikna etmek bu kadar kolay olmuyor. olaydan kızın problemli olduğunu söylemek istemiyorum çünkü kendin alkollün etkisiyle böyle yaptım, şöyle dedim diyorsun.

salla gitsin hocum. numarasını da sil, fb'den de sil. en azından kızın bir sonraki erkek arkadaşına bir faydan olsun, hem senin de kafan rahat olsun,

derim ve çeker giderim...
  • otopsicocugu  (04.01.12 11:22:07) 
fazla etkilenmişsin bu kızdan. kendini kaptırmamaya çalış. ayrıca fb dan ekleme iki kere arama ve mesaj yeterli bence. gerisini ondan bekle, ses çıkmazsa salla gitsin.


  • soft  (04.01.12 12:05:24) 
daha evvelki kötü ilişkinizi anlatmasanız olmuyor di mi?
bence son kez cep telefonuna bak son kez arıyorum, rahatsızlık vermeyi sevmem, hadi gel kahve içelim, gibisinden yarı şaka yarı ciddi bir mesaj at. cevap verirse buluş ama herbir şeyini anlatma, vermezse de salla gitsin. ne o öyle ilk günden tabularım var falan?

  • african rain  (04.01.12 22:08:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.