[]

sakal çıksın diye jilet vurmak

evet başlık buram buram liselilik kokuyor farkındayım.

yaş artık 18e dayanmış, lise sona geçmişiz ama sakal adına gram birşey yok,sakal çıksın diye böyle birşey yapılabilir mi?şimdi genel olarak yapma etme,sonra pişman olursun gibi şeyler söylüyorlar.ama bu şekildede hiç iyi olmuyor, çocuk gibi görünüyoruz anasını satıyım.bi deyin ağalar ne eyleyim?


 
geçmiş senden o iş. 14-15 yaşında yapsaydın olurdu. 18 yaşındaki adamın sakalı çıkmamışsa olanlar idare edeceksin demektir.


  • un  (03.01.12 19:21:30) 
o toplara hiç girmeden , direk git bi eczaneye minoxidil al. yanacıklarına sürüver. kıllanmanın tadını çıkart.


  • muslimovic  (03.01.12 19:22:56) 
Valla benim de onbeşte falan çenede, faullerin bir kaç santim aşağısına kadar kısımda çıktı bir de bıyık çıktı ööyle kaldı beş sene olacak neredeyse. artık sakalı falan makasla alır oldum ama keçisakalı da bıktırıyor insanı biraz daha yana yayılamadı bile sanırsam çıkmıyor geçmiş olsun


  • taqster  (03.01.12 19:24:52) 
jilet vurmak fayda etmiyor, kanatıp sarımsak sürmek hücreleri irrite ederek fayda ediyormuş diyorlar.


  • talemon  (03.01.12 19:33:49) 
ilacı alacaksan muhakkak olası yan etkilerini oku, doktora danış.


  • hocam fazla egon var mi  (03.01.12 19:35:38) 
Cozum belli: keci boku.

Ergenim, yigidim.. ilerde az ciktigina o kadar cok sevineceksin ki. Is hayatin, askerlik hayatinda her gun tras olmak olum. O sebeple birak az ciksin. Takma kafana.
  • emininsel  (03.01.12 19:38:51) 
jiletle alakası yok bunun hormonla alakalı. büyüme hormonunun süreciyle ilgili. adam köseyse istersen satırla tıraş et. jilet vurma halen yaygın olan bir batıl inanç. üniversitede 19 yaşında tüysüz bir arkadaşım vardı. üniversite sona geldiğinde adam sakal bıyık hepsi vardı. bende de üniversite bitene kadar daha da yoğunlaştı yüz kılları. bir doktora git, hormon testi yaptır her şey yolunda mı diye için rahat etsin. hala zamanı var ama yine çok çıkmazsa bu kalıtsallıkla ilgilidir.


  • yetkili birine benzeyen abi  (03.01.12 19:39:34 ~ 19:42:37) 
18de bende de birşey yoktu, şimdi herşey yerli yerinde, bir de acele etme, sonra hergün traş olmak falan eziyet diye şikayet edersin.


  • r_u_h  (03.01.12 20:04:29) 
Çocuk gibi görünmesi normal zira hala öylesin. Bırak onlar çıkmak istedikleri zaman kendiler çıksınlar elleşme hiç. Sonra hem pişman olursun hem de gerek yok. Askerde dua edeceksin bir de ne olurdu da sakalım olmasaydı diye.


  • skywalkeremre  (03.01.12 20:17:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.