[]

Yeni yazar danışma bürosu yerine Ekşi Sözlük kategorisi daha uygun olur diye düşündük

İyi mi ettik?




 
Bence iyi olmuş. Öteki türlü yazar adayı arkadaşlar tek bir odaya hapsedilmiş gibi, sıkış tıkış tek başlık altında soruyorlardı. Çok garip ve gereksiz sorular ortaya çıkmadıkça böyle olması daha iyi olacak gibime geliyor.


  • vita vinum est  (25.07.08 01:29:55) 
böyle iyi, diğer türlü daha yorucu ve bulması, çözümlenmesi, okunmaması gib nedenlerle daha kullanışsızdı. bir de sorular'a "absürd" katagorisi eklesek? merak edilen ama pekde önemi olmayan, saçma olabilecek sorular için.


  • marmara34  (25.07.08 01:40:32) 
Bence bu tür sorularla dolabilir ilk sayfa, diğer soruların cevaplanma yüzdesi düşebilir. Felaket tellalı gibi oldu ama böyle durumları da düşünmek lazım :)


  • ermanen  (25.07.08 01:41:30) 
gayet hos olmus bence de. yalniz, yeni yazar danisma burosu disindakiler sabit olmayacaktir tahmin ediyorum, umarim bu buroya tekabul eden sorularin yeni sozluk kategorisi altinda defalarca sorulmasi durumunda ayar verme tesebbusleri ortaya cikmaz.

yeni soru basliklari icin simgeler de cabucak gelir umarim.
  • diabolus79  (25.07.08 01:46:34) 
Bazı kategorileri ana sayfada göstermemek gibi bir planım var.


  • compumaster  (25.07.08 02:09:22) 
tepeye "çaylaklıkla ilgili sss" tarzı sabit bir konu açılsa sorunlar büyük ölçüde biter diye düşünüyorum. hatta yeni baştan yazılmasına gerek yok, tek yapılması gereken bürolarda en çok sorulan soruları ve cevaplarını birleştirmek. e kullanıcılar da aramaya inansın biraz.


  • deckard  (25.07.08 16:11:11) 
sevgili compumastercım:
tebrik ediyorum cidden siteyi güzel modere etmişsiniz başarılarının devamını dileyip gözlerinden öpüyorum
imza
enter saltman
  • enter saltman  (25.07.08 16:54:02 ~ 16:57:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.