[]

Telefonla arama yapacakken dahi kimi arayacağımı unutuyorum

Merhaba sevgili dostlar,

Bende son zamanlarda baş gösteren bir unutkanlık problemi çıkmaya başladı. Bu unutkanlıklar özellikle cep telefonu konusunda had safhada görülüyor. Masada evde arabada sürekli unutuyorum. Bunun yanı sora mesala birisini aramak için cep telefonunu çıkarıyorum. Sonra bişilerle meşgul olduğumda 30 saniye sonra kimi arayacağımı dahi unutuyorum. Bu tip problemlerin sebebi ne olabilir nasıl giderilebilir?


Teşekkürler.

 
unutkanlık B12 vitamini eksikliğinden olabilir derler ama doktora danışmak lazım tabi.


  • sevenay  (27.12.11 21:20:52 ~ 21:21:07) 
doktor veya benzeri biri değilim ama buna benzer bi problem yaşadığım için nacizane birşeyler söyleceğim.

bu bahsettiğiniz şeyin unutkanlık olduğunu hiç sanmıyorum. dikkat eksikliği, önemsememe, dikkat etmeme gibi şeylerden kaynaklanıyor.

bilincini uyanık tutmak, tabiri caizse teyakkuzda olmak çözüm oldu bana.

(git: 328638) benim açtığım bu duyuru incelemek faydalı olabilir.
  • dahinnotha  (27.12.11 21:21:18) 
güçlü bi hafıza için havuç veya havuç suyu önerirler çok ama aslı var mı bilmiyorum. belki kafan dağınıktır sadece bu aralar oluyodur.


  • sebnamy  (27.12.11 21:21:58) 
cok calısmaktan cok okumaktan olabılırmısmıs


  • cmr_sa  (27.12.11 21:24:37) 
kullandığınız herhangi bir ilaç var mı? bunu da göz önüne alın derim.


  • Phoebe  (27.12.11 21:45:14) 
@phoebe herhangi bir ilaç kullanmıyorum.


  • secretcode  (27.12.11 21:46:04) 
valla ben daha kötüsünü yapıyorum telefonla arama tuşuna basıp aradığımı unutup telefonu bir kenara bırakıyorum...


  • hakankid  (27.12.11 22:00:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.