[]

Okul uzatan dersler

Şimdi benim bölümde bir tane dersler zinciri var. 4 ders ve hepsi sırayla birbirinin önşartı. Bu derslerin her biri sadece tek dönemde açıldığı için de birinden kalmak direkt olarak okulu uzatıyor. İki defa kalırsan iki sene uzuyor vs...
Resmen orospu çocukluğu olsun diye koyulmuş gibi geliyor. Sizde de var mı böyle dersler merak ediyorum?



 
bizde bu tür bir uygulama yoktu. sadece, 3. sınıfta ders almış olmak için 2.00 barajını aşmak, 4. sınıfta tez almak için ise 2. sınıftan ders bırakmamış olmak gerekiyordu.

bazı üniversitelerde bazı 2. sınıf derslerini almak için bazı 1. sınıf derslerinden başarılı olmak gerektiğini duydum ama böyle hepsi sırayla birbirinin önşartı olan 4 dersi ilk kez duyuyorum.
  • gogu delen adam  (27.12.11 20:01:38) 
var maalesef. x i geçemezsen y yi alamazsın,y den kalırsan c yi hayatında göremezsin tarzı garip kurallar var.


  • mcsword  (27.12.11 20:03:10) 
vardı ama 4.de sececeğin opsiyonla da ilgiliydi.


  • amlakit  (27.12.11 20:04:40) 
A (bahar dönemi)
B (güz dönemi, ön şart A)
C (bahar dönemi, ön şart B)
D (gün dönemi, ön şart C)

şeklinde işte. mesela B'den kaldın diyelim. 1 sene uzar. ondan geçip C'den kalırsan yine 1 sene uzar. şansın yok yani başka. ne kadar dilekçe verirsen ver, dil dökersen dök. hiçbir şekilde başka dönemde açmıyorlar bu dersleri. piçlik resmen amk.
  • trinitrotoluen  (27.12.11 20:05:15 ~ 20:06:15) 
valla piçlik:) son 1 senem tamamen öyle bir kural yuzunden uçmustu:/


  • amlakit  (27.12.11 20:30:01) 
inşaat müh ve şehir bolge planlama da var. sanırım çoğu mimarlıkta da var


  • lehim ve havya ile mikrocip yapan adam  (27.12.11 20:30:17) 
bilkent de de vardı fen fak. da biz okurkene


  • niye ama  (27.12.11 20:41:00) 
1. dönemimizdeki algo dersi 2 3 ve 4 teki dersleri bağlıyordu. ilk dönemden okulu uzatmış oluyordun :(


  • eipcack  (27.12.11 23:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.