[]

göz muayenesimde en iyi hastane

kadıköy ve ümraniyede göz muayenesi olucam.sanırım gözlük takmam gerekicek.bu işlerde doktorun,hastanenin ne kadar önemi var?ve göz konusunda en iyi devlet veya özel hastane hangisi?




 
dünya göz hast. özel


  • neysene  (27.12.11 01:25:56) 
dünya göz iyidir arkadaşımın amcası da orada çalışıyordu fakat çok fazla test odur budur çok tutarlı bir muayene olabilir. acıbademe gidiyorum ben orası da güzel tavsiye ederim.


  • madworld  (27.12.11 02:00:33) 
iyi bi doktor lazım hastaneyi geç. dünya göz gibi yerlere gidersen "lazer düşünürmüsün" diye konuya girerler direk. müşterisin yani. gözlük için gideceksen nereye gittiğin pek farketmez.


  • zzrex  (27.12.11 04:10:06) 
gözlük içinse devlet hastanesine git hepsinin yaptığı muayne aynı numaralı gözlük vericek cam denetecek sana özele gidip dünya para harcama aynı testler için.


  • basond  (27.12.11 07:54:34) 
dünya göz hastanesinde hayati tolun beni ameliyat etti ve hiç memnun kalmadığımı söyleyebilirim. gözlerimi sağa sola oynatamadım uzunca bir süre.


  • neira  (27.12.11 08:24:16) 
dünya göz hastanesi ataköy şubesi bana bildiğin yanlış gözlük reçetesi yazmıştı. gözlükleri yaptırıp farkedip gözlükle gittiğimde yok reçete doğru dediler. 2. kez gözlük yaptırdım. yine aynı problem. tekrar çamura yattılar.

en sonunda açıyı kendim söyleyip yeni bir gözlük yaptırdım, kaç yıl kullandım. son muayenemi başka bir hastanede oldum. açı hala benim yaptırdığım gibi. 13 derecelik bir hata yapmıştı adam.

herhangi bir yer olsa tamam diyeceğim de, normalde gittiğim doktorun iki katı para verip numaranın yanlış çıkması... bir de gözlüğün parametrelerinden anlıyorum biraz fizik-optik bilgim olduğu için. farketmeyip yanlış gözlüğü kullanan insanlar da oluyordur mutlaka.
  • nop  (27.12.11 09:09:41) 
Dünya göz'e gittim, hemen ameliyat edelim seni dediler. (bkz: Hisar intercontinental hospital)'da çalışan bir arkadaşın aracılığıyla oraya gittim, doktor kesinlikle ameliyat tavsiye etmem dedi. Korneam normalden inceymiş, normal lazer tedavisi benim için çok riskliymiş. istersen bizde yaparız ama hiç tavsiye etmem dedi doktor.

dünya göze giden herkes ameliyat olmadan çıkamıyor nerdeyse.
  • arnatuile  (27.12.11 09:27:06 ~ 09:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.