[]

kedi bakıyorum ama sorularım var

şimdi arkdaşm şehirdışına çıkarken bana bıraktı kedisini, nazlı adında 2 yaşında bi sarmann.

tasması yoktu, evimde zemin katta kaybolur diye korktummm bende böyle bi tasma taktım ama araba anahtarlığı o şimdi, ağır olması sorun olur muuu ? hem çok mu sıkı olmuş sizce ? çünkü çıkarmaya çalışıyor sanki bi de öksürür gibi yapıyo o yüzden eminolamadım? yürümesi falanda tuhaflaştı tasmadan sonra..

bi de resim de belli olmuyor sanırım ama bi gözü kızarık ve suluydu biraz, (bize göre sol gözü) yakından baktığımda sanki kum varmış gibi çapaklar vardı. onları temizledimm, limon damlattım 3-5 damla, iyileşir gibi oldu ama kızarıklık biraz daha arttı. bu sabah bende tekrar limon damlattım (bu sefer 2 gözünede nolur nlmaz diye) ama düzelme olmadı. ciddi bir şey varmıdır ? veterinerlik fln.. ?

yıkamak için: şimdi ben bunu yıkamaya çlıştm ama bktım hiç niyeti yok, patilerini birbirine bağladım, su dolu lavaboda prille yıkadım yaramazı mecburenn =) ama çok çırpındı çok miyavladı... bunun daha kolay bi yolu yok mu ?

son sorum: ne zaman evin kapısını açık görse (ben girip çıkarken msela) hayvan deli gibi kapıya atlıyor dışarı çıkmaya çalışıyoo sanki evden kaçmak için fırsat kolluyor niye anlamadım. acaba bana alışamadı mı ?

 
hayvana işkence yaptığınızdan ötürü kaçmaya fırsat kolluyor olabilir. ayaklarını bağlayarak banyo yaptırmışsınız hayvana var mı bundan büyük bir eziyet. kedilerin yıkanması zaten önerilmeyen bir şey kendilerini temizliyorlar diye.
gözdeki kızarıklık için sanırım asit borik iyi geliyor.
umarım hayvancağıza bir şey olmaz.
edit: abi bi de prille yıkamışsın ya. banyoya girip mintaxla ovun bakalım senin cildine nasıl geliyor.
  • sanal hayvan  (23.12.11 15:55:09 ~ 15:58:37) 
ya umarım troll girişimidir bu. birincisi bir canlının gözüne limon neden damlatılır beynim almıyor. biber gazı mı yedi bu hayvancık sanki 1 mayıs'ta.
ayrıca ayaklarını bağlayıp su dolu lavaboda bulaşık deterjanıyla yıkamak nedir? ne tür hasta bir ruh haliniz var? hadi hayatınızda hiç kedi yıkanmaz diye duymadınız diyelim, bulaşık deterjanıyla canlı yıkanır mı be?
ayrıca arkadaşınız da umarım bunu okur da sizin nasıl bir garip ruh halinde olduğunuzu görerek kedisini size bıraktığına pişman olur.

son söz: siz bi veterineri arayın. oraya pansiyona bırakın. arkadaşınız gelince ödesin parasını. olmadı buradan para toplayıp ödeyelim. o garibanın sizin elinizde işkence çekmesinden bin kat iyi olacaktır kafeste beklemesi.
  • kedili madam  (23.12.11 16:01:18) 
inşallah ölmez hayvancık.


  • sutlu nescafe  (23.12.11 16:01:51) 
celeron 300a geyik yaptığını var sayıyorum ayak bağlayıp yıkamakla ilgili kale almıyorum o yüzden.
Yapmıyorsan da yıkama hayvanı.
Boynuna taktığın şey ağırsa ve hızla ivmeleniyorsa rahatsız edebilir rahatsızlığı bundandır. Gerek yok çıkar o ağırlığı ucundan yeter.
  • hayyam ara  (23.12.11 16:02:13) 
bence çok güzel olmuş eline sağlık. çamaşır suyuyla da yıkayabilirdin daha temiz oluyorlar. ama koksuunn gitmesi için üstüne ucuz da olsa biraz parfüm sıkman lazım. limon yerine de limon ruhu kullan daha güzel oluyor gözleri de parlak parlak oluyor.


  • ozdek  (23.12.11 16:04:33) 
arkadaşlar neden dalga geçtiğinizi anlamıyorumm ama ben bilmediim için soruyorum zaten daha önce kedi bakmadım hiç ama niye işkenceci diyosnz bana niye ölsün ya ben istermiyim ölmesini. bende seviyorm bi kere kedileri en az sizin kdar sevmesem niye bakmak istiyim.

@madam evet iyi geliyomuş arkadşaım önerdi hem dediin gibi biber gazı içn sıkıyolarki?
  • celeron 300a  (23.12.11 16:08:36 ~ 16:15:43) 
kedi o kedi! insan bünyesiyle kedi bünyesi bir mi? ayrıca göz o! aşırı nazik bir organ! bunları duydukça sizin gibilerin bir de çocuk yetiştirdiğini ya da yetiştireceğini düşünüyorum. yahu allah aşkına mantıklı düşünün biraz. kendi elinizin ayağınızın bağlanıp suyun içine sokulup, üzerinde kişisel hijyen için kullanılmaz yazılı etiketi olan bir deterjanla yıkandığınızı varsayın. üstelik yıkanmaması kendisini temizlemesi gereken bir canlısınız. elinizin altında bir can olduğunun farkında değil misiniz? peluş oyuncak mı sanıyorsunuz o hayvanı? 9 canı yok kedilerin. ölünce ölmüş oluyor. tüylerinde kalan o bulaşık deterjanını yalayıp temizlemeye kalkarsa zehirlenir. zehirlenen canlılar da ölür. yakınlarınıza söyleyin, sizin de gözünüze toz kaçtığında limon sıksınlar, peşine de elinizi ayağınızı bağlayıp su dolu küvete soksunlar, bir güzel çamaşır suyuyla da ovsunlar. püripak olun.


  • kedili madam  (23.12.11 16:15:41) 
kardeşim ekşi duyurunun kedi severlerini çıldırtmak için açtın herhalde bu duyuruyu. şaka de lütfen de rahatlayalım.

şaka değilse arkadaşının iletişim bilgisini ver de zavallı kedisinin ne işkencelerden geçtiğini haber verelim alsın hayvanı. seni de evire çevire bir dövsün.
  • quasiromantic  (23.12.11 16:24:35) 
peki çok özür diliorum yardım istediğm için kendim halletçem demek


  • celeron 300a  (23.12.11 16:31:36) 
Yani, halledeceginiz belli zaten. Arkadasiniza kedinin cesedini verirsiniz artik. Yalniz bu duyuruyu da mutlaka gosterin de hayvani eceliyle oldu sanmasin, mislerrrr gibi limonlu pril kokan cesedini gorunce.

Gercekten bu hayvana bakmak icin oneri istiyorsaniz, size tek onerim lutfen hayvancagizi veteriner hekime birakin, size bir can adina yalvariyorum.

edit: hslihazırda aklıma gelmişken yapabileceğiniz diğer işkenceleri de söyleyeim. bakkaldan kutu alıp içine çamur doldurup fakiri içine atıyorsunuz. 11 yaş hareketi, aynı şekilde yaptıklarınızdan farklı değil.
  • sanal hayvan  (23.12.11 18:24:36 ~ 24.12.11 01:57:41) 
@sanal hayvan +1


  • kedili madam  (23.12.11 19:42:43) 
burda yazılanlar gerçek değil değil mi?

zavallıya bu işkenceleri yapmadınız değil mi? lütfen söyleyin. ağlayacağım yoksa.
  • mea maxima culpa  (23.12.11 21:12:41) 
kumuna biraz camaşır suyu damlatırsan eve daha kolay alışıyor. bide öyle dene.


  • spadæs  (17.12.15 01:13:21) 
Bu kedinin akıbeti noldu yaşıyor mu, arkadaşına geri verebilmişsindir inşallah. Kedi bakımı için duyuruları okurken denk geldim, ne insanlar var ya ne kadar üzüldüm kedicik için :( duyurularını görüyorum celeron biliyorum ki hala buradasın, lütfen kedinin akıbetini de yaz.


  • ekaterina  (17.12.15 19:16:58) 
Ulan ben benim pezevengi yakalayıp tutamıyorum ki veterinerin verdiği ilacı damlatayım gözüne diye, ki su gibi bişey yakmıyor etmiyor, elalemin kedisi limon damlattırıyor arkadaş olcak iş değil. Normalde sen suya sokmak istediğinde onun senin elini ayağını bağlayıp tırnak içinde bırakması lazımdı seni iyi bak bakım kedi diye başka şey bırakmış olmasın arkadaşın sana.


  • sindustrial  (17.12.15 19:25:07) 
ya burada kedisi kuma isemiyor diye, tesvik amacli kuma iseyen bir kedi sahibi vardi, bence onun gibi bi yontem izleyebilirsin, kediyi tesvik et seni sevmeyee, onun isine yaramamisti ama belki senin isine yararrr =))


  • yuzır  (17.12.15 21:09:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.