[]

Deneyen var mı?

Adını bilemedim.
Bütün köylülüğümle soruyorum :D Hani küçük bir oda var, 5-10 kişi oraya girip 3D mi 4D mi bir şeyler izliyorlar ya da güya oyun oynar gibi tünellerde falan gidiyorlar, oturulan platform sallanıyor falan duruma göre (tabuya çevirdim iyice) işte onu deneyen var mı? Kaç zamandır merak ediyorum, binesim var. Değer mi yoksa korku tünelindeki hayalkırıklığının aynısını mı yaşarım?
(adını da yazarsanız sevinirim. neydi? neydi?)


 
bindim, bi boka yaramaz


  • try again fail again fail better  (23.12.11 11:41:19) 
değmez.


  • olkol  (23.12.11 11:42:27) 
4d diye geçiyor genelde. ben kızımla bindim yalnız kalmasın diye. küçümsediğimden belki bilmiyorum hiç öyle beklemiyordum. ödüm bokuma karıştı. lunaparklardaki roller coster mı nedir aynı hissi veriyor. yalnız çizgi filmli olanlara değil de biraz daha gerçekçi olan dağ tepe bayılırlı bir tane var o fena değil.


  • ground  (23.12.11 12:02:51) 
genelde kadınlar için heyecan verici, "wooww neydi öyle yahu" olarak değerlendirilirken; erkekler için sıradan, "bu ne saçma bir şey la" şeklinde tanımlanıyor.. en azından gözlemlerim bu şekilde..


  • ogzi  (23.12.11 12:04:21) 
bahsettiğin şey 4d cep sinemalarsa çok dandik.. çocuklar eğleniyo daha çok.


  • sir gawain  (23.12.11 12:04:41 ~ 12:04:48) 
eğlenceliydi bence.


  • seyduna6687  (23.12.11 12:04:53) 
7d veya 10d olarak da geçiyor. benim gittiğim 7d idi sanırım. hoş, 7 ya da 10 boyut değil.

lünaparklardaki trene benzer koltuklar var, hareket ediyor. 3d ekranda film oynuyor. benim gittiğim oldukça keyifliydi. hugo nun maden maceralerı gibi biz de yerin altına ve üstüne çıkıyorduk. bi ara kar yağdı filmde, o sırada üzerimize su sıktılar. benim gittiğim film görece kaliteli idi. şahsen beğendim. filmin içinde hissediyordun kendini. mesela ekranda bir uzay gemisi gibi birşey vardı bi ara bize çarparcasına yanımızdan geçti o sırada ben dahil herkes bi yan tarafa doğru eğildi. rayların koptuğu, vagonun uçacağı bir sahne vardı ki herkes demiri sıkı sıkı tutmuştu. 5 6 dk. birşey sürüyordu.

merak ediyordum bir kez gittim, ikinciye gitmeye gerek yok doğrusu ama en azından bi denemenizi öneririm.
  • dahinnotha  (23.12.11 12:34:25) 
the simpsons ride vardı bu tarz bi şey olaraktan.. roller coaster simulasyonu idi kendisi.. gerçek roller coaster kadar etkili olmasa da fazlasıyla gerçekçi ve eğlenceliydi..
www.universalstudioshollywood.com

  • buzzlightyear  (23.12.11 13:05:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.