[]

Sol kol ve omuz ağrısı

Selam arkadaşlar,

benim bir kaç aydır sol omuzundan dirseğime doğru uzanan bir ağrı var. arada bir vuruyor sebepsiz yere, bir şey kaldırdığım falan da yok, çantamı da o omuzuma yüklemem. kütleme var, ağrıdığı zaman geriniyorum kütlüyor hafifler gibi oluyor. yalnız son zamanlarda (mesela şuan)iyice abarttı bu ağrı cidden rahatsızlık vermeye başladı. normalde parmağı kesilince koşa koşa gidip serum taktıran insan tipinde de değilim ama biraz tırsmaya başladım. (belki de çoktan tırsmam gerekiyordur biraz da odunluk var)
her neyse, ne kadar panik olmalıyım? uyuşukluk vs değil kalp krizi sinyali değil yani. bir kaç yerde sinir sıkışmasına bağlı ağrı olabilir demişler. bir doktor merdiven çıkıyorken falan ağrımıyorsa psikoloğa görünmeniz gerekebilir demiş. ama şuan tam dirseğimin üstünden, kol bitiminden sırta doğru yayılan bir ağrı var. ne oluyor olabilir tahmini olan var mı?

 
panik olmaniza gerek yok. bir kas yirtigi da olabilir. birkac basit tetkik ile kolaylikla tani koyulacaktir. psikolojik oldugunu sanmiyorum.

vakit kaybetmeden muayene olmanizda fayda var. kendi kendine iyiye gitme ihtimali oldukca dusuk gozukuyor.
  • old man in the bathtub  (23.12.11 00:21:36) 
Teşekkürler :)


  • aritra  (23.12.11 00:25:40) 
bilgisayar basinda uzun zaman geciriyorsaniz olabilir.


  • fdegir  (23.12.11 01:16:22) 
Boyun fıtığı olabilir. Mitolojiye gidip mr çektirmek kesin çözüm
Teşhis için.

auto correct editi: mitoloji ne ya, nöroloji!
  • ravioli  (23.12.11 06:23:13 ~ 08:27:18) 
teşekkürler gerçekten tez vakitte doktora görüneceğim


  • aritra  (23.12.11 22:29:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.