[]

Ejderha dövmeli kız kitap-film

iyi geceler sinematörler

david fincher'in yakında gösterime girecek ejderha dövmeli kız filminden önce kitabına mı dalayım yoksa bekleyip filmden sonra mı girişeyim? film david fincher'in katkılarıyla leziz olacak gibi ama kitap ne durumda okuyan eden varsa fikir açısından sizce ne yapmalı?


 
once kitabi okuyun, sonra orijinal cevrimi izleyin arkasindan david fincher versiyonunu izlersiniz. gerci o zamana kadar gosterimden kalkar film =) anca dvd'den.


  • entrapmen  (22.12.11 23:05:02) 
bu kitabı ya da filmi okuyup izlemedim ama genel olarak kitaptan esinlenen filmleri önce izlemek bana kitabı öldürmek gibi geliyor. kendi hayal güvünle hayal etmek dururken bir başkasının hayaline maruz kalmak diye düüşnüyorum. o yüzden önce kitabını okumak bence daha iyi.


  • dahinnotha  (22.12.11 23:09:08) 
önce filmi izleyip sonra kitabı okumak tamamen SAÇMALIK. önce kitabı okuyun sonra filmi izleyin


  • metehan01  (22.12.11 23:37:53) 
Kitabi oku, zira produksiyon masraflarindan ve filmin suresinden kismak uzere ayni tadi almana olanak saglamauacaltir film.
ayrica kitaptaki ana mevzunun sonucunu filmde ogrendikten sonra cok cekici gelmeyebilir.
Hali hazirda cekilmi$ ba$ka bir versiyonu var kitabin, oradan ornek vermek gerekirse, karakterlerden bazilari hic gozukmuyor, birisi olmemesine ragmen kanserden oldu deniyor, bolumler ba$ka turlu baglaniyor, vs vs...
Once kitap, sonra film.
  • asa  (22.12.11 23:52:56) 
okumaya da izlemeye de değecek bi kitap&film değil bence boşverin


  • jonturk  (23.12.11 00:23:39) 
kitap okuyacak vaktiniz yok ise, ki ucuz bir bahanedir bu, filmi izleyin madem. benim tavsiyem ise filmi bosverip yalnizca kitabini okumaniz yonunde olacaktir.


  • old man in the bathtub  (23.12.11 00:38:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.