[]

Çift sim kartlı telefon symbian ve windows mobile destekli?

Merhaba arkadaşlar. Çift simkartlı bir telefon arıyorum. Bundan önce kullandığım symbianlı telefonumu süper bir biçimde kendime adapte ettiğim için yine symbian veyahut windows mobile özellikli bir telefon olursa süper olur. Var mı böyle bildiğiniz bir telefon?




 
çift simkartlı symbian telefon yok eğer symbiana alıştıysan onların menüsü de sana çok kötü gelir bence 2 telefon kullan daha iyi


  • enter saltman  (19.07.08 17:13:42) 
piyasada sadece bi tane çift simli win mobile telefon var. symbian'lı yok.

www.weblebi.com
  • hububrad  (19.07.08 17:14:12) 
@want2die istediğim symbian ya da windows işletim sistemli bir telefondu.

@enter saltman tek telefon zaten yeterince gereksiz benim için ikincisini hiç taşıyamam :)

@hububrad hocam teşekkürler ama fiyat az değilmiş hani. yok mudur acep şöyle gerçek araba fiyatına değil de maket araba fiyatına olanları şunların?
  • ataturkiye  (19.07.08 17:24:15) 
abi o zaman bence de 2. bi telefon al sen. çift sim kart olayına çinliler ve samsung girdi sadece. ikisinin de işletim sistemli üretimi yok çift sim kartlı.


  • hububrad  (19.07.08 17:29:09) 
general mobile w serisi telefon windows isletim sistemine sahip.. (DST w1)


  • paradoxical  (19.07.08 17:43:29) 
@hububrad galiba öyle olacak bu gidişle.

@paradoxical tek telefonu var general mobile'ın. Ona da baktık zaten. Yine de teşekkürler.
  • ataturkiye  (19.07.08 17:52:36) 
GM'in dört adet çift hatlı telefonu var. hatta bir tanesi bayağı büyük onda win mob olabilir. bence sen paradox'un dediğine bir bak.

edit: onu görmüşsün zaten. hocam sen de ama şimdi hem 100km hıza 3 saniyede ulaşayım istiyosun hem de arabam lpg'li şahin olsun diyosun ;:)
  • teritori  (19.07.08 20:05:40 ~ 20:07:33) 
@teritori valla fiyat beni aşmaz ama acırım o paraya yani kıyamam gibi birşey :) Ama istediğimiz de Lpg'li şahin değil o kadar küçümseme :) Modifiye edilebilir bi astra yeter bize :)


  • ataturkiye  (19.07.08 20:17:23) 
general mobile dan şiddetle uzak durmanızı tavsiye ederim.


  • sijwocaq  (20.07.08 01:56:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.