[]

'sifir dedigimde' filmini izleyenlere ( uyari: soru bol spoiler barindirmaktadir)

bu filmi 4 kisi izledik, bi tek ben begendim. yani tamam bazi mevzular net degil ya da baglantilar icin yeterince semiyotik yaklasimlar kullanilmamis, sudur, budur, bik bik... filmi sevdim tamam ama kafamin basmadigi bazi seyler var, seyredenlerden anlayanlar cevaplarsa ferahlayacagim.
1. oktay kaynarca'nin hanim kizimizin hipnozuna dahil olmasinin temel nedeni yarim kalan masalin sonunu ogrenmek icin ( mi? sadece, yoksam baska nedenlerde mi var?)
2. masal neden yarim kalmis? bunla ilgili bi ipucu verildi mi filmde? anne aglamakliydi anlatirken.
3. yasli doktor ve diger komsularina gore bu ailenin 2 oglu varmis. bu durumda o.k.'nin kardesine ne olmus?
4. en cok kafami karistiran da; o.k. bi yerde sey diyor ' acaba oglum yasiyor mu?' yano o.k. aslinda sandigimiz gibi ailenin oglu degil de babasi mi? ama babasi olsa masalin basini da bilmezdi :s uffffff, suruyle karmasa velhasili kelam. bir daha izliycem ama pek umitli degilim.
bir isik da sen yak!
iyi aksamlar

 
cevap veren olursa bi zahmet buraya da bi el atabilir mi?
(git: 31109)

  • ravioli  (21.07.08 20:33:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.