[]

araba hediyesi

pek sevgili galyalılar,
çok sevdiğim bir kız arkadaşım yeni araba aldı. onun için şöyle güzel bi hediye almak istiyorum fakat ne zamandır düzgün güzel bişey bulamadım. siz güzel insanlardan talebim bana şöyle güzel güzel araba hediyesi falan filan söylemeniz. şimdiden teşekkür ederim.



 
tesbih (hem de çok işlevli: vitese de asabilir, dikiz aynasına da)
aynaya asmak için CD de olabilir tabii

şaka bir yana:
-sevdiği bir sanatçının/grubun albümünü alabilirsin arabada dinlemesi için.
-oto kokuları/parfümleri var, hoş olabilir.
-arka camın oraya koymak için peluş oyuncaklar olabilir mesela, kadınlar sever öyle şeyleri.
  • loveinaflipbook  (15.12.11 09:02:36 ~ 09:03:12) 
Geyiğe gelebilen bir arkadaşsa örme karpuz.

(bkz: arabanın arka camına konan örme karpuz)

El emeği göz nuru.
  • sourlemonade  (15.12.11 09:10:22) 
navigasyon al. dua eder.


  • atrin  (15.12.11 09:10:52) 
tutucusu ile birlikte navigasyon gps cihazı iyi olur


  • azeroth  (15.12.11 09:13:54) 
Araç koltuğuna uygun, güzel ve renkli arkadaşınızın zevkini yansıtan bir koltuk kılıfı iyi olabilir.


  • Oguzhang  (15.12.11 09:14:27) 
oto parfümü falan herkes sevmeyebilir, ya da her kokudan hoşlanmayabilir o riskli biraz.

şu örme karpuz olayı çok hoşuma gitti ama itiraf edeyim :)

bütçe nedir bilemeyeceğim ama evine ya da işine yakın bir servis mi ne denir artık bilemedim öyle bir yerden belirli bir sürelik(1ay,3 ay, 1 yıl) oto yıkama kuponu hediye edin. kadınlar genelde arabalarını temiz isterler.
  • kedili madam  (15.12.11 09:24:17) 
koltuk kılıfı alma bence çok gıcık bir şey, para sorun değilse gps güzel fikir onun dışında ufak bütçeyle aynaya asılacak sevimli ayıcık vs. alınabilir, kızlar sever.


  • ekaterina  (15.12.11 09:40:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.