[]

benzinin bitmesi

merhaba,

biraz kendi mallığımdan biraz da servisin yakıt ikaz lambasına baktık yanıyor bir sorun yok demesine güvendiğimden dolayı maalasef benzimin bitti. ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. napmalı? benzin istasyonuna gidip bidona 5 litrelik benzin doldursam yeterli olur mu? benzin istasyonu pek uzakta değil, itelim desek nasıl yapıcaz? çünkü motor çalışmazken direksiyon ve fren sertleşiyor.


 
benzin ise 2,5 lt lik kola sisesi yeter ona. itmeye ugrasmayin benzini alin koyun rahat rahat goturun.

tabi kaskonuzun ucretsiz cekicisi falan varsa onuda cagirabilirsiniz.

bir de bidona benzin alirken kimlik soruyorlardi en son uygulamada hala devam edeiyor mu emin degilim.
  • helenart  (14.12.11 21:54:36) 
marş basmadan anahtarı sona çevirin itekleyin, benzin istasyonları bidona doldurmayabiliyor benim bildiğim.


  • yuto  (14.12.11 21:55:35) 
benzinci tanıdık değilse ya da çok sağlam acındırma potansiyeliniz ve ikna kabiliyetiniz yoksa şişe vb. şekilde benzin almayı unutun zira emniyetten yazı götürerek alabliyorsunuz sadece. Geçmiş olsun.


  • skywalkeremre  (14.12.11 22:02:33) 
benzin istasyonlarından birinde duyuru olarak asılıydı bidona benzin doldurmak için bilmem nerden izin kağıdı getirilmesi gerekiyor diye...yine de şansını deneyebilirsin...ben pompacı olsam tipine bakar molotofçu olmadığına kanaat getirirsem yazıktır deyip verebilirdim benzini...


  • velie  (14.12.11 22:04:53) 
zannedilenin aksine cogu benzinci pek zorluk cikarmiyor bu konuda. tamamen tipine verdikleri degerlendirme notuna gore hareket ediyorlar.


  • a340  (14.12.11 22:13:08) 
istasyonda kutu benzin satarlar diye biliyorum. markettte


  • fukka  (14.12.11 22:18:46) 
dızelse oynama dırek servıs benzınlıyse bısey olmaz.


  • bj  (14.12.11 22:18:49) 
benzini bidonla vermiyorlar, biz de kalmıştık öyle, benzinci 200metre falan uzaktaydı çok uzak değildi de, ittirmiştik arabayı. Ama ittiremeyeceksen çekici çağırman veya birinin arabasıyla halatla senin arabayı çekmesi gerekir.


  • r_u_h  (15.12.11 00:18:57 ~ 00:19:26) 
özel benzin bidonu istiyorlar daha sonrada geçerken arabanla uğrarsın işte sorun olmaz


  • amaltheia  (15.12.11 04:32:24) 
benzini bidonla veriyorlar ama tipine göre muamele biraz, molotof kokteyli yapmıycağınıza inandırmanız lazım.


  • bj  (15.12.11 08:21:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.