[]

Model Araba; Nasıl? Nerede? Kaça?

Model araba edinmek istiyorum. Böyle elektrikli, uzaktan kumandalı falan olsun, boş yer buldum mu koşturayım, spin falan attırayım. Sıkıldıgımda da vitrine kaldırayım dursun.

Montajla ugrasmak istemiyorum. Kullanıma hazır olanlardan istiyorum.

Ama pek bilgim yok bu konuda. Çok değişik modeller var sanırım. Yakıt türleri falan değişiyor, daha bilmediğim baska ayrıntılar da vardır herhalde. Nereden alınır/bakılır, nelere dikkat etmek gerekir. İyisi kötüsü nedir?

 
www.buyuklereoyuncaklar.com
Belki yardımcı olur.

  • kirk karaktere sigmayacak adam  (17.07.08 14:52:37) 
arabayi bosver helikopter al, daha zevkli.. istedigin kadar spin attirirsin :)


  • terp  (17.07.08 15:19:55) 
alicaksan elektrikli alma benzinli al dehset bisey ayrica helikopterde ena bisey degil ama orenmen lazim bide pahaliya kacar helikopter


  • sanio  (17.07.08 16:49:37) 
  • cold  (17.07.08 17:53:00) 
büyük alışveriş merkezlerinin oyuncakçılarında da bulabilirsin sanırım 50 ytl ve üzeri fiyata satılıyor


  • enter saltman  (17.07.08 19:39:21) 
  • gulden kale  (17.07.08 20:06:03) 
toyikide nikkolar var. 150 ytl falandı.


  • alembic  (17.07.08 22:11:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.