[]

Eve internet bağlatmak

Merhaba. Eve internet bağlatmak istiyorum ama pek sonuca ulaşamadığım bir konu var. 4mbit yada 8mbit hızında internet bağlatmayı düşünüyorum. Bu hızı kullanan arkadaşlar, ne kadar fatura ödüyorsunuz acaba ?




 
TTNET 8mbit (aslında 12 MBit oluyor bazen), adil kullanım 80~ TL civarı (Kullanmadığım! ev telefonu da dahil)


  • commander64  (12.12.11 10:25:20) 
Bizde de ttnet var. ellidokuz odemek gerekirken herkes gibi biz de altmis kusur oduyoruz. kullanmadigimiz telefon da on bes kusur yazinca seksen lirayi gozden cikarmis oluyoruz internet icin.

bunun yaninda yeni uye olanlar icin kampanyalar var. aylik 29 veya 39 oduyorsun. kurulum modem vs ucretsiz. tabi bunun icin iki yil taahhut sart. bunun yaninda alti ay ya da bir sene sonra fiyat yukseltiliyor.

arkadasim bahsetti: uydunete gecelim falan dedi. aylik 39 lira, hersey onlardan. int yaninda bir de televizyon aboneligi var dedi.
  • dahinnotha  (12.12.11 11:04:47) 
En iktisadi olanı uydunet ama bizim sitede yok :)


  • commander64  (12.12.11 11:30:51) 
Teşekkürler cevaplar için. 80 tl'yi gözden çıkaracağız anlaşılan, bir de şu uyduneti araştırıp sormak lazım inşallah bizim oralarda vardır :)


  • czn  (12.12.11 12:53:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.