[]

Bi kız böyle bi şeyi ne amaçla söyler?

hoşlandığım, ya da işin doğrusu giderek çok fena aşık olduğum bi kız var. aynı yerde çalışıyoruz, iş yerindeki özel konumlarımız yüzünden ona karşı temkinli olmak durumundayım ama iyi bi muhabbetimiz var.

bugün şöyle bi diyalog geçti aramızda, falanca bir konu hakkında bana "orada güzel kızlar (şirkette ve tanıdığımız kızlar) var, bilemiyorum heralde sana torpil geçtiler" (kızların bana torpil geçmesinden bahsediyor) gibi bi şey söyleyerek takıldı. ben bu konularda sıfır bi adam olduğumdan olumlu ya da olumsuz işaretleri yakalayamıyorum ne yazık ki, ve onun benim hakkımda ne düşündüğünü hem aynı şirkette çalışıyor olmamız yüzünden hem de kendime güvenim az olduğu için bilmem lazım. eğer ona karşı hislerimi biraz olsun farkettiyse böyle bir şeyi maksatlı olarak söylemiş olabilir mi?

- bi kız birine ilgi duyuyorsa böyle bir şeyi niye söyler? (lan ilgi duysun da niye söylerse söylesin di mi?)

- kendisine ilgi duyduğunu düşündüğü birisi varsa o zaman böyle bir şeyi söylemesindeki sebep ne olabilir?

bilmiyorum, aslında sadece içimi buraya dökmüş olmak için de yazıyor olabilirim, ama kafam çok karışık ve çok yorgunum. bazen tamam diyorum o da benim farkımda en azından, bazense ne alakası var, imkanı yok diyip kafayı sıyırıyorum. çok zor bir dönemden geçiyorum, yalnızlığımın farkına vardım ve kaygılanmaya başladım ve bütün bunlar bu tatlı varlıkla karşılaştığım bi ana denk gelince iptal oldum.

söyleyebileceğiniz herhangi bi şey bile bana iyi gelebilir şu an.

 
kız seni beğeniyor aslanım saldır saldır attack attack!


  • fukka  (08.12.11 16:16:22) 
öyle mi sence?


  • khomaniac  (08.12.11 16:29:23) 
bence çok içinden anlam çıkarılacak birşey değil.tamam sana bir övgü ama daha fazla kanıt lazım harekete geçmek için.çünkü aynı işyerinden ilişkiler risklidir.olumsuz olması durumunda hergün göreceğin için zor zamanlar geçirebilirsin.emin olmadan harekete geçme derim


  • Wolfware  (08.12.11 16:29:35) 
baska ayrıntılar ver.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (08.12.11 16:33:51) 
@wolfware bana bi övgü gibi evet. peki aksi olabilir mi? yani bundan bahsetmesinin altında ikimiz arasında bi şey olamayacağı mesajı ya da en azından böyle bi şeyin aklında hiç olmaması olabilir mi?


  • khomaniac  (08.12.11 16:34:54) 
Cok anlam cikarilacak bir mevzu degil bence.


  • yilmazyildirim  (08.12.11 16:42:20) 
@fenerliyim ama feneri delgado

vereyim ama ne gibi? bazen öyle bi gülümsüyor ki olduğum yere eriyorum falan. ben bi ara mesafeli davrandım umutsuz olduğum için. sonra yakınlaştık biraz, beraber olduğumuz kısıtlı anlarda ne konuşacağımızı şaşırıyoruz. ama beni bi arkadaş oalrak da görüyo olabilir, bilmiyorum.
  • khomaniac  (08.12.11 16:43:09) 
@yilmazyildirim

ben de öyle olduğunu iddia etmiyorum aslında. ne biliim, bu ben değilim zaten.
  • khomaniac  (08.12.11 16:44:32) 
-isyerinden bir kizla cikma. Basa dert oluyor.
-kadinlarin boyle gereksiz zevzekligi vardir. Hic sevmem. Zaten bu tip "senden hoslandilar. Ooo kizla hasta sana ne is" tarzinda muhabbet yapan kizdan is cikmaz. Bos geyik yapiyor. Ciddiye alinacak bir durum yok.

  • atmosphere  (08.12.11 16:47:04) 
öyle eriyip bitiyosan kesin dışardan da belli oluyodur, anlamıştır zaten:) anlaması lazım, içinde tutma bence, 1-2 kez imalı bişeyler söyle, baktın kesin bi karşılık vermiyosa salla gitsin:)


  • megalomaniac  (08.12.11 16:47:23) 
dalga geçmek için söylemiştir... :((


  • isildur  (08.12.11 17:47:09) 
seni kıskanıyorum demiş işte..


  • blackmail  (08.12.11 18:26:07) 
"orada güzel kızlar (şirkette ve tanıdığımız kızlar) var, bilemiyorum heralde sana torpil geçtiler" kelimesi kelimesine böyle mi dedi?

üsdat fazla ileri gitmiş olmazsam bu soruyu ciddiyetle sorduğundan büyüklenmek gibi olmasın ciddiyim yanlış anlaşılmasın üç yol var ayrıntı az ama olsun eldekiyle idare edelim

1- seni deneyip sana takılıp ne yapacağını ne diyeceğini görmek istemiş.

bu birinci ihtimal de kendi içinde üçe ayrılır hoşlandıkları erkek tipi fizikselden ziyade karakter olarak (fizik de önemli ama neyse) çeşitlilik arzeder. sonuçta onlar da bir seçim yapma sürecindeler kendilerince deneyimlerine göre hareket ediyorlar her halukarda şansın var.

a.) çekingenim diyorsun; o halde dürüst ol bu kesin işe yarar. ama yine de kendine birşeyler katmalısın konuşmayı sürdürmelisin onunla ama nasıl çok dikkatli olmalısın en ufak bir hatanda gider. olmadığın bir atılgan gibi davranırsan (eğer bir atılgan değilsen eğer) bu ona çok itici gelecektir. belli ettiysen, anladıysa (ki en azından kesinlikle tahmin etmiştir belli etmesende, takılmasından belli) her kız belli duygusal dönemlerinde bu dönemler yıllar da sürebilir günler de saatler de fizyolojik değil düşünsel bir sürecin duygusal bir sonucu bir döneme girerler bu dönem de şu an senin lehine işliyor açıl demiyorum ama sen de ciddi, salakça olmayan(bu da ne demekse kızların genel bir tabiri) takıl ona ama kesinlikle onu küçük düşürücü, aşağılayıcı, ezici olmamasına özellikle dikkat onu onure eden yücelten ama çok abartı olmayan ciddi sözler düşün birşeyler söyleyeyim diye de düşünmeden söyleme önceden düşün söylediği cümleye şöyle bir şey uyabilirdi: "güzel kızlar olmaları ya da bana torpil geçmeleri bişeyi değiştirmez benim için önemli olan insanın iç güzelliği dedin mi muhabbetin başlangıcını yaparsın. önemli olan inanması yada kollarına atılması değil buradaki amaç açtığı konuyu devam ettirmek. ilk başta inanmasa da bu cümlenin hoşuna gitmediği kız yoktur. merak edert acaba gerçekten öyle biri mi? gerçekten böyle mi düşünüyor? vs konuyu devam ettirse de ettirmese de (konuyu inanmayarak değiştirebilir veya iş yoğunluğu vs sebebiyle) ama asla unutmayacaktır asla ve bir gün mutlaka bir gün hiç ummadığın bir anda seni test edecektir. aklın hayalin durur(senin değil benim)... onun açtığı bir konu bu yüzden sen rahatsız etmiş yanlış adım atmış taciz etmiş asılmış olmazsın böylece şirkette problem olmaz. hep onun konu açmasına izin ver ve konu açılınca söyleyebileceklerini tasarla kafanda kendi görüşünü düşünceni ifade etmiş olursun sadece. kızlar karşısındaki erkekle konuşmak isterler (Kaç yaşında olurlarsa olsunlar bu konuşma yeteneği kızların en büyük ikinci silahları diyebiliriz. konuşarak hem de biz erkeklerin istemediği kadar konuşarak karşısındakinden de bieşeyler duymayı (karşısındakinden adeta zorla laf almayı ve duyduklarını da kesinlikle çok ciddi bürokratik işlemlerin yapıldığı özel bir bir bizde olmayan sanırım fiziksel de olmayan bir süzgeçten geçiriyor ve çok spesifik olarak değerlendiriyorlar. sonuç basit oluyor ama. mutlaka açtığı konuya katılmalı akıllıca birşeyler söylemelisin dürüstlük, iç güzelliği, bağlılık, aşk gibi değerler üzerine kuracağın cümleler fikirler olmalı kafanda bu gibi değerler üzerine fikirler tasarlamalısın internetten faydalanabilirsin ama konuyu kesinlikle sen açma. ipucu kızlar kaç yaşında olurlarsa olsunlar hep bir beyaz atlı prens kalplerini çalabilir.

bir deneyimden bahsedeyim (deneyim değil, deney) okulda diyelim ama okul değil anlaşılmasın kimliğim okuyan bi tanıdık çıkarsa yöntemim farkedilmesin aramızda kalsın :) hiçbir kızın yüzlerine gözlerine başka yerlerine odaklanmadan, derslere bir süre katıldım, (kızları süzmeyerek, kız gören erkek gözleri farklılaşıyor bu yüzden kızlara belli işaretler veriyor gözleri kontrol altına almak, yüz ifadesini de poker yüz yapmaya alışmak gerek, çekinmeden konuşmak da önemli) onlarla konuşuyordum ama asla öyle uyduruk bahanelerle(uyduruk bahane örneği de verecem) değil gerçekten gerekli mevzular oluşturuyordum; derslerde çok iyiydim. kızları hiç önemsemiyormuş gibi yapıp sadece sınıftaki kızlara değil ders aralarında sınıfça birlikte olurduk çevreden geçen diğer kızlara da kesinlikle göz ucuyla bile bakmadım (süzmedim yani) (bütün kızları özellikle de mini lileri kesinlikle farkediyordum ama çok zordu bakmamak) özellikle çünkü takip edildiğimi biliyordum kızlar tarafından. bakmadığım dikkatlerini çekti ilk andan itibaren bir de öyle çekingen falan davranmıyordum "o ifade" (o ifadeyi açıklamak zor ama onu da denerim) ile baktığım kızlar kısa süre sonra bana farklı bakmaya, bana farklı davranmaya başladı, asla yanında bir kız varken başka kıza bakmayacak bir erkek (sadece yanımdakiş kızlarla ilgileniyordum açtıkları konularda konuşuyor ve asla onlarlayken başka kızlara bakmıyordum. ara sıra bir anlık bir dikkat çekmesi göz kayması oluyordu da hemen toparlıyor ciddiyetimi bozmadan konuşmaya devam ediyordum onlarla. ne dediğimin bir önemi yoktu bazen onaylıyordum onları ama fırsat bulduğum her seferinde onların söylediklerinin, savunduklarının aksini söylüyor, savunuyor, ispat etiyor, mantıklı sebepler gösteriyordum fikirlerinden geri adım atıyorlardı (ki bu kolay değil, kızların fikirlerinin aksini onların mantığıyla savunarak onların fikir, düşünce ve kabullerini çürütmek, bunu yapınca da ayrı bir mest oluyorlardı. hoşlarına gidiyor, adamakıllı konuşarak sonuca ulaşabilen, hafif kaba, yanındaki kızlardan başkasına bakmayan ama onları da sıkıştırmayan, onlara daasılmayan ama konu açıldıkça ideal bir aşık olabilen bir karakter çizdim kısaca bunu yaparken en zor tarafı da kızlara bakmama süzmeme hiçbirine asılmama durumumun beni bir gay gibi göstermesine engel olmaktı bunu da abartılmış kabalık, maçoluk, yanımdaki kızlara ciddi bir erkek yakınlığıyla koruma ve güvenlik hissini vererek, yaşatarak (hikaye hikayeyi açıyor laf uzadı) aştım nihayet ilk haftanın sonunda içlerinden biri resmen sınıfta hep benim yanımı kaptı diğer kızlara dişlerini göstererek ( mecazen o da ayrı bi hikaye) daha sı da var bu anımın konuyu çok dağıttım uzattım diğer ihtimaller yerine kısaca strateji belirteyim:

hangi kız olursa olsun elde etmek istiyorsanız modern erkek zırvaları saçmalık

ciddi olunmalı elde etmek istediğiniz kızla asla arkadaş, kanka muhabbeti, yılışık cıvık muhabbetler olmaz, ciddi işleri bozar bunlar

başka kızlara asla bakılmamalı, laf arasında gelebilecek her türlü deneme test etme cümlelerine kanılmamalı hazır cevap olunmalı

her kız kendini koruyabilecek, güven verebilecek, ha bi de üstüne üstlük romantik olacak bir beyaz atlı prens arar, bekler veya taklitlerine kanar bunu kullanın; pısırık olmayın girişken, atılgan, konuşkan, olun, çekingenlik bir yere kadar ilgi çeker sonra bayar kızı üsdatlar

çok uzattım kesiyorum kusura bakmayın gaza geldim yazdım çok büyüklendikse affola
  • cultureent  (08.12.11 20:46:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.