[]

Caz seven kız arkadaşa ne almalı?

sevgili john coltrane'ler özel bir arkadaşımın doğum günü yaklaşmakta ve ona hediye almakta zorlanıyorum.caz müziği ile ilgilendiğini ve bilgisini arttırmak istediğinden bahsetmişti laf arasında.benim aklıma da bunla ilgili bir hediye almak geldi; ancak ne alacağımı bilmiyorum.ne önerirsiniz? caz müziği ile ilgili kitaplar, belgeseller, filmler, özel albümler, hediyelik eşyalar önerebilir misiniz? aklımda daha çok kitap almak var ama hiç bilmiyorum kitapları.yardımlarınızı bekliyorum.




 
konser bileti


  • franz kafka  (05.12.11 19:51:22) 
şehir?


  • ben smyrna  (05.12.11 19:55:59) 
www.123posters.com
istanbulda taksimde falan vardı bundan.

  • alembic  (05.12.11 20:02:17) 
yanlis anlamayin ama cok hakim degilseniz bu alana bulasmayin:)

ek olarak caz ile münasebeti nedir,hani bilgisini arttirmak istiyo yazmissin ama,dinler mi sadece?artistik olsun diye mi dinler?gercekten mi sever?hastalik mi?saksafon filan mi calar da onu mu gelistirmek ister?

önemli sorular bunlar.heee ben de iyi hediye secen adam degilimdir bunu biliyorum ama dedigim gibi cok hakim degilseniz ya da artistik icin dinliyosa hediyeyi görünce dudak bükerek "hiii","neymissss,(o sirada acar) plak mi sadece?" gibi kötü yorumlar alabilirsin:)hos olmaz :)

türk kizi bu konularda fazla klasiktir gözlemledigim kadariyla.öyle abidik gubidik hediyeye gelemez.
  • serabetan  (05.12.11 20:04:24 ~ 20:04:41) 
Caz müziği ile ilgili bir kitap yerine güzel birkaç caz albümü çok daha iyi olabilir ve konser bence güzel bir hediye+ etkinlik olur...


  • bisanthe  (05.12.11 20:05:56) 
spesifik olarak caz degil tabii ama belki "yan hediyecik" olabilir sunlardan biri/bir kaci www.madebyozlemakin.blogspot.com


  • hala pek bi superkahraman  (05.12.11 20:06:10 ~ 19.03.12 19:45:43) 
  • skplgl  (05.12.11 20:06:46) 
  • skplgl  (05.12.11 20:07:27) 
cevaplar için tek tek teşekkür ediyorum.
konser benim de aklıma gelmişti ancak burada konser yok.

@serabetan konuya hakim değilim ancak klasik hediyeler almak yerine farklı bir şey almak istiyorum.caz ile munasebeti sadece dinler ve artistik kaygısı da var (benim izlenimim)herhangi bir enstruman çalmıyor. benim düşüncem bir kitap ve güzel iki üç albüm biraz da çikolatanın olduğu bir kutu hazırlamak.bir de kitabı kaplar, kutuyu da el yapımı hazırlarsam pek mırın kırın olmaz diye düşünüyorum?

güzel albümler, türkçe kitaplar ve değişik önerilerinizi bekliyorum.

@hala pek bi super kahraman yan hediyecik olarak gönderdiğin adres güzelmiş gerçekten.
  • aylakadam  (05.12.11 20:25:23) 
www.akdenizkentorkestrasi.com
konseri var bu cuma. ilk konserleri olacak. mersin opera bale'nin bazı sanatçıları var..
solist ırmak temizer (www.youtube.com izmir kent orkestrası'nda da söylüyor. tek solist o ancak farklı şeyler de olacak (çok bilgili değilim. kişileri tanıyorum)
  • ben smyrna  (05.12.11 20:39:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.