[]

Saç Dökülmesi-Biokur

İnce telli ve çok dökülen saçlarım var. Biokur saç bakım yağını deneyeyim dedim ama hem sürdükten sonra tararken hem de yıkarken 2 kat daha fazla saçım döküldü. Saç ve cilt ürünleri için etkisini bi kaç ayda gösterir derler ama bu yağı söylendiği gibi haftada 3 kere kullanırsam 1 ay sonra kafamda saç kalmıcak gibi geliyor. Kullanmaya devam etmeli miyim, bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı? Ya da dökülmeyi durdurup, saçı gürleştiren başka bi çözüm?




 
biokur tavsiye etmem. düz ve seninki gibi ince telli saçlarıma 3 hafta kadar uyguladım ve sonuç hüsran. açılmalar başladı. ben memnun kalmadım açıkçası. riske girme derim.


  • old man in the bathtub  (02.12.11 14:56:43) 
okulda tanitim stantindan bioksin genesis vermislerdi, tek kullanisla etkisini gosterdi! o gazla gittim yirmi bes lira vererek aldim bir kutu sampuan.

simdi sac dokulmesi normal seviyede. sanirim etkisini gosterdi. benim saclarim yagli, ince ve zayif. ustelik yirmi santimin uzerinde uzunluklari var.

bir de mevsimsel sac dokulmesi diye birsey varmis. diyorlar ki, iki uc gun yikanmamis kafamizi one egin, yere beyaz bir kagit koyun ve saclarinizi 4 5 kez onden arkayada parmaklarinuzla tarayin. ona kadar dokuluyorsa normal. on bes civarinda ise mevsimsel, yirmiye yakinsa dokulme var anlamlarina geliyormus.
  • dahinnotha  (02.12.11 15:33:14 ~ 15:34:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.