[]

lcd tv

merhaba,
lcd tv almayı düşünüyorum 102 cm.
duyuru geçmişine baktım biraz, yeni kampanyalar için internete de baktım size sorayım dedim tekrar.

ldc-led-plazma bilmiyorum nedir, hangisi fiyat/performansta iyi ise onu almayı düşünüyorum.
hangi marka olsun? / hangi modeli önerirsiniz ?
yarın alınacak büyük ihtimalle (vatandaki gibi kampanya varsa bugünü de zorlayabilirim.

fiyatı en fazla 1200-1300 olursa da çok şükela olur.


iki tane baktım, bir eleştirirseniz sevinirim.
www.vatanbilgisayar.com


www.bimeks.com.tr

 
valla bende yeni aldım. 1200 1300e zaten lcd alırsın en fazla.

sen beklentilerini söylememişsin sadece normal tv mi izleyeceksin yoksa dvd blueray falan da dahil mi vs.

1200 1300 e alacağın aletler zaten belli lcd alırsın. 1800e falan çıkabilirsen panasonic plazma almaya bak 42 46 inc falan olması lazım.

ben 3500e led aldım 46 inch mesela.


özet: araştırdıkça kafan karışır hiç gerek yok. çünkü verdiğin fiyat belli 1300'e alacaksan, gir mağazaya ilk 1300e gördüğünü al çık. çok para değil zaten.
  • zzrex  (26.11.11 15:40:41 ~ 15:41:08) 
Sony tavsiye ederim. 2,5 yıl önce aldım, taş gibi. Hem bi de şimdi artı 200 liraya playstation veriyorlarmış, ona da göz at. Yer olarak da İstanbul Bilişim'i öneririm.


  • samterk  (26.11.11 16:17:20) 
usb den divx falan alcaksan samsung al dosya formatı konusunda en sıkıntısızı o imiş


  • yuto  (26.11.11 18:45:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.