[]

dudaklarımda bir iki gündür uçuklama öncesi kaşınma/gıdıklanma var. önlem?

uçukladı uçuklayacak. öyle bir his var.
daha önce de böyle olduğunda uçukladığı oldu.
uçuğun meydana gelmemesi için ne önlem alabilirim?


 
asiviral sür hemen veya zovirax


  • azurre  (24.11.11 13:35:31) 
faydasi oldugu soylenen bir kocakari yontemi:
tahta (metal kasik olmaz) bir kasigi ocakta, ateste isit ve ucugun cikacagini dusundugun yere bastir.

  • dahinnotha  (24.11.11 13:44:24) 
bir kısım insan da bir pamuğa biraz aseton dök üstüne bastır der. yakmalı yöntem işe yaramıyormuş.


  • polyester kelebek  (24.11.11 14:04:06 ~ 14:04:19) 
(bkz: vectavir)


  • istanbul beyefendisi  (24.11.11 14:17:55) 
vicks sür, sarımsağı ikiye ayırıp üzerinde gezdir, çay kaşığını çok olmayacak şekilde ısıtıp dudağına yaklaştır, çay poşetini ılıkken dudağının üzerinde tut biraz.


  • bitter cikolata  (24.11.11 14:31:12) 
doktora gitmeni öneririm.

not: doktor değilim.

dip not: kadınsı lezbiyenim.
  • dis fircasi  (24.11.11 14:35:42) 
uçuk bağışıklıkla ilgilidir.
yüksek ateş, bağışıklığın düşük olması v.s. uçuğu tetikler.
eğer henüz uçuk çıkarmadıysanız bağışıklığınızı yükseltmeye çalışın.bol bol meyve, sebze tüketin, c vitaminini ihmal etmeyin.
bir kaç gün immuneks takviyesi yapabilir, gece uyumadan önde 1 tane c vitaminli aspirin içerek vücudu rahatlatabilirsiniz.
bu arada alkol, sigara gibi bağışıklığınız üzerinde ciddi etkisi olan şeylerden uzak durmaya ve dinlenmeye çalışın. alerjikseniz, alerjinizi tetikleyen şeyi bulmaya bakın, bu arada parfüm, deo v.b kimyasallardan uzak durun. (neredeyse hergüne 1 tane formülü ile toplam 9 uçuk çıkaran bana doktorumun tavsiyeleridir.)

uçuk çıktıysa uçuk kremi (piyasada pek çok marka var, birini seçebilirsiniz)kullanın. sürekli tekrarlıyorsa doktorunuzla görüşün ve hap tedavisi olup olamayacağınız sorun.
  • balik kraker  (24.11.11 14:58:29 ~ 14:59:27) 
(git: 286576)


  • balik kraker  (24.11.11 15:03:24 ~ 15:05:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.