[]

Bir kelime google'da kaç kere aratılmış

Bir kelime google'da bugüne kadar kaç kere aratılmış net olmasa da üç milyon aşağı beş milyon yukarı bir şekilde görebiliyor muyuz ?

Google trends'te sanırım gösterilmiyor sayılar.


 
www.google.com.tr
buraya girip "keyword tool" diye aratıp, ilk çıkan linke tıkla (keyword tool) burada aradığın kelimenin hangi dilde olduğunu hangi ülkede arandığı gibi seçenekleri seçtikten sonra kelimenin aylık ortalama ne kadar arandığını görebilirsin. bu araç sana alternatif keyword önerileri de sunacaktır. (insanlar bunu da arıyor gibi)

yalnız burada dikkat edeceğin bir nokta var.

sol tarafta geniş, tam, öbek diye 3 seçenek var. ingilizce kullanıyorsan (exact, broad, phrase) default olarak geniş gelir (tam yap sen onu). bunları sana kısaca açıklayayım:

tam eşleme olunca yalnızca [elma] keywordünü arayan kişilerin sayısını gösterir. geniş olunca [elmalı turta tarifi] keywordü de elma kelimesini içerdiğinden sonuca içine elmanın dahil olduğu herşeyi ekler.
öbek ise "2 kelimeli" keywordlerde kullanılır örnek: "televizyon tamiri" kelimenin başına ve sonuna herhangi bir ek gelebilir. örnek: istanbul televizyon tamiri.
  • crystalsoul  (22.11.11 14:10:33 ~ 14:15:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.